Mirel Radoi Denis Alibec Helmuth Duckadam Steaua William de Amorim Superliga

Se mai fac transferurile asteptate de Radoi? Alibec si De Amorim, contestati de un oficial al Stelei: "Sunt prea scumpi"

Radoi asteapta in continuare intariri, dar acestea intarzie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 18:28
Data actualizarii: Vineri 31 Iulie 2015, 18:28

Becali a batut palma cu Nicolae pentru De Amorim si Alibec, dar patronul Stelei a decis sa astepte rezultatul meciului cu Partizan ca sa-i legimiteze pe cei doi. Duckadam spune ca sunt prea scumpi si pune un semn de intrebare legat de valoarea celor doi jucatori.

"Ne uitam la ce bani am dat pe Tade si Hamroun si, daca e sa comparam cu suma pentru Alibec si De Amorim, e o diferenta enorma. Nu stiu daca jucatorii de la Astra sint mai valorosi decit Hamroun si Tade.

Daca dai 1,5 milioane pe cei doi, trebuie sa iti aduca un plus. Nu stiu daca la ora actuala sunt peste ce avem noi. Sezonul acesta nu l-am vazut deloc pe Alibec, iar De Amorim nu mi-a placut.

Daca trecem de Partizan, trebuie sa aducem jucatori, dar nu asa scumpi. Daca tot platim bani multi, macar sa fie peste ce avem noi", a spus Duckadam la DigiSport.

Becali anuntase ca va amana transferurile lui De Amorim si Alibec pana dupa returul cu Partizan, daca Steaua nu se va impune cu 2-0 in turul de pe National Arena. A fost 1-1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!