VIDEO ”Se mai adaugă un zero la suma de transfer după EURO?” Reacția neașteptată a lui Darius Olaru: ”Ca și cum m-aș duce la magazin”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:17
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:27

Darius Olaru (26 de ani) a revenit în țară după eliminarea României de la EURO 2024, în urma eșecului cu Olanda, scor 0-3.

Darius Olaru a evoluat la EURO 2024 doar la meciurile cu Belgia și Olanda. De fiecare dată, căpitanul roș-albaștrilor a intrat din postura de rezervă.

Darius Olaru: ”Mi se par ciudate prețurile astea și cum se stabilesc!”

Campionatul European reprezintă o scenă importantă pentru fotbaliștii care își doresc să își crească valoarea și să prindă un transfer important la o echipă unde pot obține performanțe notabile sau la un club unde pot încasa mai mulți bani.

Întrebat dacă pentru el EURO 2024 a reprezentat o șansă să-și ridice cota de piață, Darius Olaru a oferit un răspuns clar.

Se mai adaugă un zero la suma de transfer sau este o experiență pentru suflet?”, a fost întrebat Darius Olaru.

Căpitanul FCSB-ului a explicat că nu înțelege cum sunt stabilite prețurile jucătorilor și a mărturisit că nu îi face plăcere să vadă că fotbaliștii sunt vânduți ”ca la magazin”.

Pentru suflet, clar, asta cu suma de transfer niciodată nu am înțeles-o și nu o să o înțeleg. Mi se pare ciudat, suntem oameni până la urmă, dar ni se pune un preț. Mi se par ciudate prețurile astea și cum se stabilesc. E ca și cum m-aș duce la magazin și aș vrea să cumpăr ceva. Cam așa o văd”, a spus Darius Olaru.

  •  7 milioane de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!