Liga 1

Se ingroasa gluma la Steaua! Cum risca Becali 4,7 milioane de euro dupa un ordin dat lui Ilie Stan: "Ba, Ilie, gata cu artificiile"

Gigi Becali face iar echipa la Steaua, desi nu vrea sa recunoasca. I-a dat ordin lui Ilie Stan sa nu il mai foloseasca pe Tanase in centru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Martie 2012, 18:43
Data actualizarii: Luni 05 Martie 2012, 18:40

"Eu am vorbit cu mai multe persoane. Tanase poate juca in centru. Cum a jucat toata echipa a jucat si el aseara, dar Tanase nu e ala care a jucat aseara. Acum nu stiu nici eu ce sa zic. Dar ca sa nu mai cer eu pareri, raman numai la parerea lui Dan Petrescu. Mi-a zis "ba, Gigi, jucatorii cand ii iei, ii folosesti pe mai multe posturi, ca sa vezi ce pot juca."

"Mi-a zis "ce cauta ma Onofras mijlocas dreapta? Eu l-am pus pe toate posturile. El e jucator de repriza a doua si numai al doilea varf. Daca eu iau un jucator, il tin 3 ani si il pun pe toate posturile sa joace, vin si-ti spun, daca pe Tanase l-a bagat Piturca in stanga, atunci acolo sa joace". "Ba, Ilie, gata cu artificiile. Te rog eu frumos, lasa-l pe Tanase mijlocas stanga. Avem 5 mijlocasi centrali, il faci si pe al 6-lea?, a declarat Gigi Becali la Sport.ro

Becali il obliga astfel pe Ilie Stan sa aleaga la fiecare meci intre Florin Costea si Cristi Tanase!

Cotat la 3,5 milioane de euro, Tanase poate intra intr-o pasa proasta, Costea Sr. parand a fi mult mai in forma decat fostul capitan al Stelei.

De altfel, Gigi a recunoscut ca Ilie Stan pare sa mizeze pe Costea: "Mi-a spus Ilie ca 'Gigi, o sa-l bag pe Tanase in centru ca sa il pun pe Florin in flanc. Am mare incredere in el', dar uite ca nu a jucat bine Tanase", a declarat Gigi Becali.

3.500.000 de euro costa Tanase, conform Transfermarkt
1.200.000 de euro costa Florin Costea, conform aceluiasi site

Modifică setările cookies