Se dezintegreaza CFR dupa ultimul meci din 2014? Un jucator a anuntat ca pleaca, Tade si-a chemat agentul: "Steaua? Exclus!"

Se dezintegreaza CFR dupa ultimul meci din 2014? Un jucator a anuntat ca pleaca, Tade si-a chemat agentul: "Steaua? Exclus!"

0-0 s-a incheiat ultimul meci al CFR-ului in 2014, cu CSU Craiova. Dupa meci, doi dintre cei mai importanti jucatori au anuntat ca pleaca.

Primul a fost Chanturia, care le-a multumit tuturor pentru cele trei luni petrecute in Romania. In schimb, Tade si-a schimbat agentul in tara si spune ca viitorul sau este incert. Daca va pleca de la CFR Cluj, spune ca este exclus sa ajunga la Steaua, Astra sau Petrolul. Viitorul sau, pentru moment, este la nationala, unde viseaza sa joace la Cupa Africii pe Natiuni.

"Vom vedea daca a fost ultimul meu joc la CFR, nu stiu sigur. Agentul meu e aici si va discuta cu clubul. Personal... Nu vreau sa spun, vom vedea. Daca va fi sa parasesc Clujul cu siguranta nu va fi pentru o alta echipa din Romania, nici Steaua, nici Astra sau Petrolul. Nu as putea. CFR e un club mare in Romania. De ce m-as duce altundeva cand sunt deja la o echipa care se poate bate pentru titlu. Agentul meu e aici, avocatul meu va ajunge in curand. Ne vom gandi la orice propunere. Vreau sa joc fotbal in conditii bune. Daca va fi o oferta care sa satisfaca toate partile, atunci voi pleca. in termeni fotbalistici imi doresc foarte mult sa particip la aceasta competitie cu nationala Coastei de Fildes. Ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi de Craciun. Salariile de la CFR? Daca vin, vin, daca nu va trebui sa ne descurcam. Nu e ceva ce speri sau ii ceri lui Mos Craciun. Trebuie sa intelegem ca clubul are niste dificultati. Nu e vorba despre o singura persoana, ci despre toata lumea
", a declarat Tade dupa meci.

"A fost o experienta buna pentru mine sa joc aici 3 luni. M-am simtit excelent alaturi de colegi, de antrenorii Vasile Miriuta si Francisc Dican. Multumesc pentru tot! Acum, am doua luni sa ma gandesc ce voi face. Nu stiu daca ma intorc la Verona. Am cateva oferte, le voi analiza alaturi de familia mea si voi lua o decizie. Am auzit multe zvonuri legate de venirea unui nou investitor la CFR. Ar fi perfect sa vina cineva si sa ajute acest club. CFR e unul dintre cele mai mari cluburi din Romania", a spus si Chanturia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies