Se destrama Pandurii? Clubul a fost sanctionat de UEFA, Antal a parasit echipa si a jurat ca nu mai revine

Se destrama Pandurii? Clubul a fost sanctionat de UEFA, Antal a parasit echipa si a jurat ca nu mai revine

Cei de la Pandurii au probleme mari in continuare. 

Desemnat jucatorul lunii noiembrie in Liga I, Liviu Antal nu a mai asteptat ultimul meci din aceasta iarna, cel cu ASA, si a parasit deja clubul Pandurii. Gorjenii au fost amendati cu 80.000 de euro de catre UEFA pentru ca au incalcat regulile fair-play-ului financiar. Mai multi jucatori si-au depus memorii si vor pleca si ei in pauza de iarna. Clubul sta sa se destrame, desi de anul viitor va beneficia de un stadion nou.

"Sansele sa raman la Targu Jiu sunt foarte mici. Deja am vorbit cu cei de la Hapoel. M-au sunat sa ma intorc acolo, dar va depinde si de mine asta. In ianuarie vom stabili totul.

Oricum, daca va fi sa revin in Romania, voi analiza mult mai bine problema, mai ales dupa experienta cu Pandurii. Din pacate, ceea ce se intampla Liga I nu este deloc normal, pana la urma avem de suferit doar noi, jucatorii. In ritmul asta o sa ajungem cu doar vreo 10 echipe in campionat!

Dupa experientele pe care le-am avut deja cu Otelul si Vaslui, sper ca Pandurii sa nu fie a treia echipa la care evoluez si care sa dispara!", a spus Liviu Antal, potrivit ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies