Steaua Ionut Popa Victoria Plzen Superliga

"Se compara Plzen cu Poli Timisoara? Nooo! Meciul greu a fost cu Poli. Plzen e sub noi!" Prima reactie a lui Ionut Popa dupa infrangerea cu Steaua

ACS Poli 0-1 Steaua | Ionut Popa e suparat pe arbitraj dupa infrangerea in fata Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2017, 23:28
Data actualizarii: Vineri 21 Iulie 2017, 23:38

Antrenorul lui ACS Poli spune ca Alibec trebuia eliminat in prima repriza pentru doua galbene si explica ironic de ce Stelei ii va fi mai usor cu Plzen decat i-a fost la Timisoara.

"Suntem cam in aceeasi situatie cu Steaua, inceput de drum, multi jucatori noi. Am avut multi spectatori, de mult n-au mai fost atatia la Timisoara. Fara sa comentez arbitrajul, spun ca Alibec trebuia eliminat in minutul 29. Si multe galbene s-au dat prea usor. Daca Alibec era eliminat, cred ca am fi castigat. Am incercat sa echilibrez jocul, e foarte greu sa joci in 10. Am jucat fara varf, dar ne-au lipsit jucatorii de viteza.

Ne pare rau, nu ne-a iesit pasenta azi. Nu stiu daca ma gandesc la playoff. Ma gandesc la fiecare meci, vreau sa obtin ceva de la fiecare joc. Jucatorii s-au suparat in vestiar, iar pomenesc de problemele cu banii. Nu mai vorbesc de acest episod, sper ca oamenii cu putere sa rezolve problema aceasta cat mai repede.

E foarte greu in vestiar, mai ales ca sunt un tip coleric. Imi vine sa iau foc, mi-e frica sa nu apara alte lucruri, sa stric o atmosfera in vestiar. Jucatorii au dreptate, situatia e grea, sper s-o rezolvam. Plzen e ca Poli Timisoara? E sub noi. Cu noi a fost mai greu!", a spus Ionut Popa la Digisport.

Modifică setările cookies