Scrisul te elibereaza :) Gigi Becali a povestit cum "A SCRIS FARA SA SCRIE" 5 carti in inchisoare: "Eu sunt coautor! Castig zile fara sa scriu nimic!"

Scrisul te elibereaza :) Gigi Becali a povestit cum "A SCRIS FARA SA SCRIE" 5 carti in inchisoare: "Eu sunt coautor! Castig zile fara sa scriu nimic!"

Scrisul te elibereaza - asta este noua lectie invatata de patronii din fotbalul romanesc.

Gigi Becali a explicat intr-o interventie la B1 TV cum sefii din fotbalul romanesc ajunsi la inchisoare au reusit "sa scrie fara sa scrie" zeci de carti pentru 30 zile de libertate / volum.

"Nu poate nici CSM, nici ministrul Justitiei sa schimbe aceasta situatie pentru ca e lege. Poate propune Parlamentului schimbarea legii. Daca este in lege ca primesti 30 de zile pentru o carte, nimeni nu poate schimba. Castigul nu poate fi revocat, scrie in lege. Ea devine stiintifica prin stampila editurii (...) Eu am facut cinci carti, s-au vandut toate ca painea calda. Daca am facut eu puscarie cu cinci luni mai putin, cui i-am facut eu rau? A facut Borcea trei carti, care e problema? De ce atata dusmanie si rautate, ca face un detinut in loc de cinci ani, patru ani si noua luni. Daca faceam eu inca cinci luni de puscarie, cu ce il incalzea pe procuror, pe CSM?"

"Se da o declaratie pe propria raspundere, ca nu plagiezi. Daca e plagiat, nu se poate revoca hotararea. Se poate intampla sa fii cercetat penal pentru declaratie mincinoasa si poti sa fii condamnat penal pentru declaratie mincinoasa, dar castigul de o luna nu poate fi revocat (...) Directorii de puscarii nu cunosc legea, pentru ca ei nu vor sa o aplice. Eu v-am spus conform legii, cum acesti oameni si eu, ne-am facut un mic avantaj si am speculat legea. (...) Cred si eu ca nimeni nu poate scrie 10 carti asa, de unul singur. Daca esti ajutat si daca legea permite sa fii ajutat de indrumator, de ce sa nu fii ajutat ca sa scapi de pedeapsa mai repede? Eu pot sa fac o carte cu un profesor universitar, el o scrie, eu, fara sa scriu nimic, sunt coautor si imi da legea 30 de zile pentru ca sunt coautor. Eu nu am darul scrisului si il chem pe coordonator la puscarie si ii povestesc. El scrie cartea si eu castig zilele. Pana schimba Parlamentul legea, mi-am luat eu castig cinci zile", a declarat Gigi Becali.

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies