Schimbări majore la o echipă din Superligă: ”Aproape toți jucătorii sunt la final de contract”

Bogdan Andone FC Botosani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:50
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:50

Una dintre echipele din Superliga României va trece prin schimbări majore în această perioadă de mercato.

FC Botoșani a reușit să se salveze de la retrogradare după ce a câștigat barajul cu CS Mioveni, scor 2-0 la general, astfel că va continua și din sezonul următor în prima ligă.

Cu Bogdan Andone antrenor, moldovenii au făcut mai multe transferuri importante în iarnă pentru a-și îndeplini obiectivul, iar acum majoritatea jucătorilor au ajuns la finalul înțelegerii cu clubul patronat de Valeriu Iftime.

Antrenorul de 49 de ani a anunțat că a purtat deja discuții cu jucătorii care ajung la final de contract cu FC Botoșani, încercând, cel mai probabil, să-i convingă pe aceștia să rămână la echipă și din sezonul următor.

Bogdan Andone anunță schimbări la FC Botoșani

„Vor și pleca jucători. Aproape toți jucătorii sunt la final de contract. Am discutat cu mulți dintre ei deja, o voi face și în perioada următoare. Și dacă avem jucători sub contract, cum sunt Dican, Mailat sau Florescu și primesc oferte bune, iar clubul e mulțumit, eu nu mă voi opune niciodată. Le vreau binele și lor. Nu voi ține pe nimeni cu forța. Dacă toată lumea e mulțumită, voi căuta soluții. În mare, cam toți jucătorii care au fost de bază își doresc să rămână.

Am vorbit cu Dican, chiar înaintea meciului de la Mioveni. A spus că dacă vine o ofertă bună pentru club și pentru el, vrea să plece. I-am spus că sunt total de acord, are câțiva ani la Botoșani. Ar fi bine pentru el să-și găsească altă motivație, să joace la alt nivel. A jucat foarte bine aici, a ajutat clubul enorm de mult. Poate deveni un jucător foarte, foarte bun.

Nu știu să spun câți jucători vor pleca. Deocamdată, nu au fost plecări multe. Mulți cred că își doresc să rămână. Eu nu vreau, în principiu, să mă despart de nimeni din lotul actual. În iarnă au plecat mulți fotbaliști. În mare, lotul va fi cam același, plus cei pe care vrem să îi transferăm”, a spus Bogdan Andone, la GSP.ro.

FC Botoșani, în această perioadă de mercato

Antrenor - Bogdan Andone (confirmat)

Veniri - /

Reveniri după împrumuturi - Adi Chică-Roșă (FC Buzău), Narcis Ilaș (Lazio U17), Șerban Tomache (CSM Bacău), Sebastian Nechita (Viitorul Curița)

Plecări - / 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!