Schimbare de strategie la Steaua! Jucatorii tineri din Romania sunt vizati de vicecampioni: "Man poate sa-i calce pe urme lui Stanciu"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2016, 11:45
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2016, 11:55

Steaua l-a luat pe Dennis Man de la UTA, unul dintre cei mai promitatori tineri atacanti din Romania. 

La 18 ani, Dennis Man ajunge la Steaua dupa ce a impresionat in liga a doua. Urmeaza si alte astfel de transferuri anunta Anamaria Prodan, agenta jucatorului. Man a fost urmarit timp de un an de zile, a dezvaluit sotia lui Reghe la Sport.ro. Becali a incasat 15 milioane de euro din vanzarea de jucatori in aceasta vara si s-a convins ca aceasta este cea mai buna strategie. Stanciu, adus la 20 de ani de la Vaslui, a ajuns la Anderlecht pentru aproape 10 milioane de euro. 

"Reghe si Gigi au hotarat sa cumpere jucatori tineri si talentati, pe care sa-i creasca in spiritul Stelei. UTA are si procent dintr-un viitor transfer. Consider ca e unul dintrte cei mai buni jucatori de la varsta lui. Gigi, Reghe si MM l-au urmarit atent in ultimul an, mai ales in meciurile de baraj. Au vazut in el potential si a ajuns la Steaua. Cand au venit la Steaua cam toti aratau ca Man si ati vazut ce jucatori au devenit, cum au jucat si in ce campionate au plecat. Steaua e cam singura rampa de lansare pentru jucatori, mai ales pentru cei tineri - vedeti Nicusor Stanciu",
a spus Anamaria Prodan la Sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!