Liga 1

Dinamo a spus OFICIAL ce urmeaza in cazul insolventei! Anuntul facut:

Vezi in ce situatie se afla clubul Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 11:04
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 11:03

UPDATE:

Intr-o interventie LIVE la Sport.ro, purtatorul de cuvant al lui Dinamo, Dorin Irimia a anuntat ca echipa din Stefan cel Mare nu va renunta la Dosarul de Insolventa.


"Din ce stiu maine Dinamo isi retrage cererea de intrare in insolventa", a declarat Daniel Stanciu. Vestea este una surprinzatoare, dupa ce saptamana trecuta dinamovistii au insistat pe ideea intrarii in insolventa a clubului.

Negoita a declarat public ca cere insolventa clubului Dinamo, dupa ce a aflat ca mai are de platit 2 milioane de lei catre stat. Cei aproximativ 450 de mii de euro reprezentau cele 3 procente din contractele de sponsorizare de care au beneficiat "cainii" si ar fi trebuit platite catre stat.

Reactia lui Duru: "Astept un semn oficial de la Dinamo"


Directorul Sistemului National de Licentiere al FRF, Viorel Duru, a declarat ca asteapta o informare scrisa a conducerii FC Dinamo dupa ce a solicitat intrarea in insolventa, el precizand ca in functie de raspuns va cere retragerea licentei pentru cupele europene.

 "Clubul trebuie sa ne raporteze solicitarea facuta. Daca va raporta ca a solicitat intrarea in insolventa, conform articolului 13 din regulament, licentiatorul poate retrage licenta unui club care nu mai indeplineste conditiile de licentiere. Daca Dinamo va informa licentiatorul ca a solicitat intrarea in insolventa, voi propune retragerea licentei clubului Dinamo pentru participarea in cupele europene si urmeaza procedura", a spus Duru.

Viorel Duru a afirmat ca a fost sunat de un reprezentant al UEFA care i-a cerut sa confirme solicitarea clubului Dinamo de intrare in insolventa, mentionand ca gruparea "alb-rosie" are timp pana in aceasta seara sa raspunda oficial.

Joaca sau nu in Europa?

Dinamo a ocupat locul 4 in acest sezon in Liga I, ultimul care prinde Europa League. Dinamovistii vor reprezenta Romania in Europa alaturi de Steaua, Petrolul si Astra, insa numai daca acestia vor lua licenta.

Daca nu vor beneficia de acest lucru, dinamovistii vor lasa locul in Europa lui CFR Cluj, urmatoarea echipa clasata in Liga I la finalul campionatului.

Modifică setările cookies