SCHEMA prin care CFR a pacalit jucatorii: "Sunt siderat, am fost jefuit de clubul din Cluj! Jucatorii sunt sclavi pe plantatie!"

Vasile Maftei a vorbit la Ora Exacta in Sport despre cum a driblat CFR Cluj plata restantelor catre jucatori, dupa care a ajuns la TAS, unde si-a recastigat punctele retinute in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 11:50
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 12:08

"In situatia in care CFR isi ia punctele, vin bani mai multi de la televiziuni, vor avea si plan de reorganizare, acum astept sa vad unde vom fi noi incadrati ca si creditori. Acum suntem cam ultimii in aceasta lista, in coada ei, am facut si recurs la aceasta incadrare.

Am avut o decizie data de Camera de Solutionare a Litigiilor, la finalul lunii septembrie. Ce de la Comisia de Disciplina trebuiau sa puna in aplicare decizia, cand ei nu au si-au facut plata catre mine si catre alti colegi. Numai ca s-au tergiversat lucrurile, s-au facut amanari.

Am vazut si un act prin care Iuliu Muresan, ca reprezentat al lui CFR Cluj, ruga Comisia sa mai amane depunctarea lor, pe motiv ca ei vor sa-si plateasca datoriile catre jucatori atunci cand vor veni banii din drepturile TV.

Ce nu stia nimeni era ca banii din drepturile TV erau ipotecati catre Banca Transilvania in urma unui imprumut. CFR a indus Comisia in eroare in cazul asta!

Decizia de depunctare trebuia sa fie luata cand se impunea, atunci sa fie pusa in aplicare. Nu trebuie sa se ia o deicizie lalaita, dupa nu stiu cat timp.

Eu nu cred ca imi voi recupera vreodata banii restanta (n.r. 96.000 de euro): am trecut deja suma asta la pierderi. Nu totul in viata inseamna bani - ma deranejaza ca am fost mintiti si inselati, am fost jefuit!

CFR a gasit o portita sa faca asa ceva, au mers mai departe, la TAS, au castigat, asta e! Sunt siderat pentru ce se intampla! Jucatorii in Romania sunt sclavi pe plantatie! Sa fie sanatosi, eu stiu ca nu-mi mai iau banii si asta e!", a spus Vasile Maftei la Ora Exacta de la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!