SCENARIUL prin care Steaua scapa de la problemele cu Armata: "Am vorbit eu cu cine trebuie la OSIM! Gigi ar fi un tampit" VIDEO

Steaua poate profita de un scenariu despre care a vorbit Dumitru Dragomir pentru a-si rezolva problemele legate de sigla, culori si palmares.

"M-a sunat Gigi si ieri, am vorbit cu el, eu scriam ceva. La 8.30 dimineata zice: ce faci ma? Scriu lucruri adevarate, i-am zis.

Ce se intampla la Steaua nu e ok, i-am spus si lui: e ca si cum generalii astia au facut un copil, l-au vandut, iar dupa ce s-a facut doctor, vrea sa-l ia ta-su' si sa-l mai vanda o data. Asta e cu sigla asta. Daca Gigi Becali nu baga bani in Steaua, facea doi bani macar desenul ala?

Daca plateste, imi stric impresia despre el, nu are pic de minte, ar fi un tampit. Nu trebuie sa ia un nou nume, doar mai pui ceva langa Steaua, am vorbit eu cu cine trebuie la OSIM. Nu au ce sa-i faca. Nu stiu cum va proceda Gigi, dar cred ca si-a trimis avocatii la OSIM sa discute pe lege, nu asa.

Pana intr-o suta de mii, ca sa o ia definitiv, e corect, as da si eu. Dar mai mult, nu! Si daca nu le da nimic ce se intampla?

Te mananca sobolanii in stadion, doar Gigi a reparat si stadionul, ce, au fost in stare sa faca ceva generalii aia pana acum? Nocturna e a lui Gigi, ce, au ei bani sa puna nocturna, cand pleaca el, o ia!

Eu mai scriu despre intamplari, mai scriu, eu le pun pe hartie, doar ce stiu eu, nu ce stiti voi. Va fi un best-seller cartea asta, nu stiu cand o termin, poate in vreo 30 de ani. Nu stiu cand ii dau drumul pe piata. O sa vedeti ce carte tare o sa fie", a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum procedezi dacă vrei să nu iți scadă veniturile la pensie. Sfaturi pentru a economisi inteligent
BRAT
Modifică setările cookies