Liga 1

SCENARIUL care ii putea oferi Stelei prima sansa la titlu! "NU ne compromitem in ultimele trei etape!" Mutarea refuzata:

Steaua profita de o situatie incredibila in Romania: isi putea primi punctele pierdute cu Otelul, pe teren propriu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 14:02
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 14:21

Otelul a batut Steaua la Bucuresti, dupa ce liderul de pe atunci al Ligii I a fost dezavantajat. Scandal mult dupa acele 90 de minute si sanse in plus ca Otelul sa scape de la retrogradare.

Insa dupa succesul din Capitala, galatenii au mai strans doar cinci puncte in patru meciuri si au ramas ultimii in Liga I, matematic retrogradati, acum.

Scenariul aparut dupa infrangerea din etapa 31, cea mai recenta, era ca Otelul se va retrage din campionat cu trei meciuri inainte de final, iar toate partidele jucate de galateni ar fi fost cedate cu 3-0 pentru adversari. Deci, inclusiv duelul cu Steaua, astfel ca punctele primite de clubul din Ghencea ar fi pus echipa lui Galca lider in Liga I.

ProSport publica o discutie cu administratorul special al Otelului, care infirma scenariul:

"E o prostie majora! Nu ne compromitem! Oamenii care pornesc astfel de zvonuri nu au ce face. Noi am retrogradat, dar vom onora competitia. Vom lasa accesul liber la cele doua meciuri ramase acasa.

Toata lumea vorbeste ca Adamescu a furat banii, dar habar nu are ce sume a cheltuit Marius Stan in doar 11 luni. Aproape 15 milioane de euro! Si eu am acte in acest sens.

Dupa ce Otelul a luat titlul si a evoluat in grupele Ligii Campionilor, in conturile clubului au intrat 19,5 milioane de euro. Noi, cand am preluat echipa, in septembrie 2012, am remarcat ca fusesera deja cheltuiti 14,5 milioane de euro din banii acestia. A fost un control al ANAF-ului inceput in 2009 pentru niste taxe neplatite pe salarii din 2005-2008, atentie, un control care s-a terminat in 2013! Eu, sincer, nu am mai auzit ca ANAF-ul sa faca o astfel de ancheta asupra unei perioade de trei ani, atat cat nu s-au platit acele taxe, iar aceasta sa dureze patru ani!

Erau 5,5 milioane euro in cont si 5 milioane de euro datorii. Sumele s-au dus pe diferite contracte, impreuna cu administratorul judiciar incercăm sa vedem ce se mai poate recupera. Unele termene s-au prescris", a spus Vlad Rapisca pentru ProSport.

CITESTE SI
Modifică setările cookies