Scenariu SOCANT pentru Keseru! 48 de ore cu scene INCREDIBILE intre Al Gharafa si Steaua. Ce s-a intamplat

Scenariu SOCANT pentru Keseru! 48 de ore cu scene INCREDIBILE intre Al Gharafa si Steaua. Ce s-a intamplat

Claudiu Keseru completeaza lista plecarilor spectaculoase de la Steaua in aceasta iarna!

Dupa Sanmartean si Szukala, Keseru e al treilea nume important care paraseste Ghencea la startul lui 2015. Omul cu 30 de goluri marcate in 2014 i-a adus lui Becali 2,7 milioane de euro dupa transferul in Qatar. Unul cu o poveste incredibila, publicata de Gazeta Sporturilor.

Keseru a refuzat initial termenii propunerii facute de Gharafa. Seicii s-au enervat rau si au ridicat tonul in fata jucatorului! Au existat chiar pumni in usa si zgomote la intensitate maxima, iar jucatorul a trecut prin momente de panica. Gharafa nu a dorit, initial, sa ofere nimic peste cele 2,1 milioane de euro propuse pentru un contract pe doi ani si jumatate. Dupa ce i s-a fortat mana si de catre Steaua, Keseru a mai acceptat o runda de negocieri, ieri seara. Atitudinea sefilor lui Al Gharafa s-a schimbat, iar Keseru a primit banii pe care i-a cerut si a semnat in cele din urma.

Gazeta scrie ca lui Keseru i s-a transmis clar ca va prinde foarte greu echipa la Steaua daca nu semneaza cu Gharafa!

Adus liber de contract la inceputul anului trecut de la Bastia, Keseru a marcat 28 de goluri la Steaua in 2014, alaturi de alte doua la echipa nationala. Conform transfermarkt, cota sa e de 4 milioane de euro.

Citeste si:Claudiu Keseru
VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies