Scenariu SOC in Dosarul Transferurilor: "Unul dintre detinuti poate muri in puscarie!" Cine se afla in stare grava

Scenariu SOC in Dosarul Transferurilor: "Unul dintre detinuti poate muri in puscarie!" Cine se afla in stare grava

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Ioan Horoba a declarat pentru ziarul Ring ca Jean Padureanu poate muri in puscarie, daca nu i se acorda tratament medical adecvat. Acesta ii cunoaste starea de sanatate, dupa ce a lucrat alaturi de "Tata Jean" la Gloria Bistrita:

"Am lucrat atatia ani langa nea Jean, suntem si vecini de bloc la Bistrita, eu stau la 3 si el, la 2. Stiu despre ce vorbesc. Trebuie eliberat de urgenta pentru ca starea sa de sanatate nu permite sa fie incarcerat. Are mai multe afectiuni grave care ii pot provoca decesul in orice moment daca nu isi ia tratamentele la timp", a spus Horoba pentru Ziarul Ring.

Horoba a dezvaluit ca Padureanu sufera de mai multe afectiuni grave:

"Are un stimulator cardiac implantat dupa doua preinfarcte, primul dintre ele suferindu-l acum vreo 20 de ani. Are diabet in stare avansata. Este insulino-dependent, avand de facut nu mai putin de sase doze zilnic. Starea sa de sanatate este precara si nici nu poate sa se descurce singur pentru ca are si Alzheimer, cu pierderi de memorie de lunga durata. Delireaza intruna si are nevoie in permanenta sa stea cineva langa el. Eu nu stiu cum au gandit judecatorii, dar statul trebuie sa ii plateasca un ingrijitor pentru ca e vai de capul lui si imi plange sufletul pentru el", a continuat acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies