Rapid Concordia Chiajna Superliga

Scenariu NEBUN lansat de rapidisti: doi fotbalisti de 10 milioane de euro pot juca barajul cu Chiajna! Pe cine incearca sa convinga Pancu:

► Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro! Castiga AICI bilete la SuperCupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2013, 17:28
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2013, 17:29

Comitetul Executiv al FRF a decis astazi programarea unui meci de baraj intre Rapid si Concordia Chiajna, pentru deciderea celei de-a 18-a echipe care va activa in sezonul viitor in Liga 1.

Caracterizata ca "absolut comica", decizia FRF a fost comentata indelung si de rapidisti, care se declara nemultumiti, mai ales in contextul in care se confrunta cu grave probleme de lot.

"Decizia este absolut comica, nu are nicio treaba cu fotbalul. Nici nu stiu exact jucatorii din lot, nu avem pregatirea necesara, ce sa jucam? Si la fel este si Concordia. Este absurd, cei de la Comitetul Executiv trebuiau sa ia decizia asta cel putin acum trei saptamani, pentru ca ambele echipe aveau inca loturile de jucatori cu care au terminat campionatul.

Nu stiu cine a putut sa ia o astfel de decizie, probabil era singura posibilitate legala. Este foarte greu pentru ambele echipe, nu stiu ce pot face dupa o saptamana de pregatire. Eu cred ca trebuia sa se aleaga una dintre Chiajna si Rapid", a spus Pancu la DolceSport.

Mai mult, atacantul rapidist a declarat ca in cazul in care echipa nu va avea destui jucatori, ar putea chiar sa ii legitimeze pe Sapunaru si Daniel Niculae pentru acest meci, fotbalisti vanduti de Rapid in ultimii 6 ani cu aproximativ 10 milioane de euro.

"Mie mi-a expirat contractul la 30 iunie, sa vedem ce putem face. Se poate face o intelegere pe termne scurt. Deja am vorbit cu toti colegii si vom veni la antrenamente de luni. Incercam sa-i convingem si pe Cristi Sapunaru si Daniel Niculae sa joace alaturi de noi in acest meci, ei fiind liberi de contract", a adaugat Daniel Pancu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!