Liga 1

Scandalul "Whatsapp" a trezit Generatia de Aur! Gica Popescu: "E cel mai grav lucru care s-a intamplat. E momentul sa incepem sa vorbim de alegeri!"

Doi dintre oamenii care conduc fotbalul romanesc, Gabi Bodescu de la Federatie si Justin Stefan de la Liga, s-au injurat ca la usa cortului intr-o conversatie facuta publica de secretarul general LPF.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2017, 12:39
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2017, 14:57

Gazeta a publicat capturile de pe telefonul lui Justin Stefan. Gabriel Bodescu, secretar general adjunct in cadrul Federatiei, l-a injurat pe Stefan ca la usa cortului si l-a amenintat cu "un zumzet metalic ce se va auzi in curand", facand aluzie la faptul ca cei de la Liga vor fi arestati.

De cealalta parte, Justin Stefan si-a concentrat discursul din conversatia pe Whatsapp pe ironii si a amintit in mai multe randuri de faptul ca, in tineretea sa, Bodescu a fost vulcanizator intr-un service auto.

"Tocmai de asta iti recomand anvelopele adecvate, pentru a evita derapajele necontrolate si mai ales acvaplanarea", a scris Stefan.

Conversatia demna de un film de comedie, nereusit, a fost criticata dur de Gica Popescu. Fostul capitan al nationalei spune ca e timpul ca Generatia de Aur sa se gandeasca la alergerile pentru sefia FRF, chiar daca el nu va putea candida.

"Ceea ce a facut Bodescu e foarte, foarte grav, probabil cel mai grav lucru care s-a intamplat in fotbalul romanesc. Sunt declaratii foarte, foarte grave. Nu cred ca Generatia de Aur se poate speria de unul ca Bodescu, nu cred. Pana acum nu am discutat despre alegeri, dar poate o facem acum. Oricare dintre cei prezenti aici ar fi mult, mult mai potrivit decat ce este acum la federatie", a spus Gica Popescu, la plecarea spre Cardiff.

Popescu, Hagi, Sabau, Stelea, Petrescu, Panduru, Ilie Dumitrescu, Sabau, Prunea si doctorul Pompiliu Popescu au plecat astazi la Cardiff, locul in care "s-a nascut" Generatia de Aur in 1993, si vor fi in tribune la finala UEFA Champions League.

REAL MADRID - JUVENTUS E SAMBATA LA PROTV, ORA 21:45

Modifică setările cookies