Victor Piturca Laurentiu Reghecampf Scandal The Guardian Superliga

Scandalul Piturca - Reghe face inconjurul lumii! Unul dintre cele mai importante ziare din Anglia prezinta cearta dintre cei doi! Ce alt eveniment din Romania i-a ULUIT:

The Guardian, unul dintre cele mai importante ziare din Marea Britanie prezinta cele mai importante evenimente ale saptamanii petrecute in fotbalul din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2013, 18:50
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2013, 18:53

Jurnalistii celebrului cotidian britanic The Guardian au ramas uluiti in aceasta saptamana de scandalul iscat in fotbalul romanesc, intre selectionerul Victor Piturca si Laurentiu Reghecampf, si au decis ca un astfel de lucru nu poate fi trecut cu vederea, prezentandu-l chiar in paginile ziarului, la rubrica "spat of the week" (Scandalul saptamanii).

"Selectionerul Victor Piturca a spus despre Iasmin Latovlevici ca nu l-a chemat la nationala pe motiv ca nu ii place cum se bucura la goluri, acesta alegand sa faca niste gesturi prostesti.", scrie The Guardian, care prezinta si reactia lui Laurentiu Reghecampf, cel care a spus ca nu isi doreste sa discute cu Piturca despre jucatorii Stelei, mai ales ca Latovlevici este un jucator sensibil la astfel de lucruri.

Mai mult, acestia au preluat si declaratia lui Reghecampf, cel care a spus ca jucatorii sai se intorc de la nationala grasi si cu moralul scazut.

Pe langa 'batalia' dintre Piturca si Reghecampf, englezii au ramas uluiti si de un eveniment petrecut in liga a cincea din Romania, de la meciul dintre AS Borsa si Ariesul, acolo unde un localnic a intrat pe teren cu o secure.

Modifică setările cookies