Liga 1

SCANDAL! Schimb de replici dure intre Negoita si Cornel Dinu: "El zice ca sunt hot, dar poate ma confunda cu altii care au fost confirmati si nu oricum"

Ionut Negoita si Cornel Dinu au avut un schimb de replici dure de la distanta cu privire la situatia lui Dinamo din ultima vreme.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 August 2020, 16:14
Data actualizarii: Luni 17 August 2020, 16:29

Cornel Dinu l-a atacat pe Ionut Negoita dupa ce acesta considera ca din anul 2013, Dinamo a avut un profit constant si nu intelege de clubul a stat atat de rau la capitolul financiar. 

"Mana intinsa care nu cere nu primeste pomana. Nu e Negoita, e Nevoita. Cerseste pomana. O fi bagat 2-3 milioane de euro la inceput, cu coaforul, dar nu 10. Numai din vanzarea jucatorilor a scos vreo 14 milioane. Imi spunea un grec acum doi ani de zile, unul care aducea jucatori la Dinamo, ca societatea este sanatoasa, cu profit anual de un milion de euro. Din 2013 si pana acum a fost profit la Dinamo.

Este adevarat ca Negoita, cand a preluat Dinamo, a avut o mostenire grea, dintr-o neglijenta infioratoare, pentru ca totul s-a lasat pe mana directorului economic, care acum e la societatea lui Borcea. Banii pe care Negoita i-a bagat la inceput au fost foarte putini, o echilibristica financiara, apoi societatea a adus profit”, declara Cornel Dinu pentru DigiSport.

Ionut Negoita i-a raspuns acuzatillor lui Cornel Dinu, explicand ca este o situatie bizara, deoarece "Comisarul" nu mai are aceeasi parere despre el ca in trecut. 

"Probabil varsta e de vina. El zice ca sunt hot, dar poate ma confunda cu altii care au fost confirmati si nu oricum. Dar sa spunem ca varsta a fost o justificare. Poate ii joaca feste. Mie in fata mi-a zis ca daca nu veneam se alegea praful, ca ceilalți erau cum erau, dar nu mai intru in detalii. Nu pot decat sa il compatimesc. Mi se pare trist sa ajungi la o varsta si sa ramai tot… adica degeaba. Caracterul, din pacate, nu ti-l poate da nimeni daca nu îl ai”, a explicat Ionut Negoita pentru ProSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies