Scandal la Steaua. Kharja dezvaluie cum actioneaza Meme si Reghe cand nu mai vor un jucator: "Din prima zi au avut ceva cu mine"

Scandal la Steaua. Kharja dezvaluie cum actioneaza Meme si Reghe cand nu mai vor un jucator: "Din prima zi au avut ceva cu mine"

ROMANIA - FRANTA, azi la ProTV de la 22:00

Steaua s-a despartit de mai multi jucatori in aceasta vara, iar Kharja este si el pe lista oamenilor ce urmeaza sa plece de la Steaua. Acesta a fost adus in mandatul lui Mirel Radoi si a devenit indezirabil de cand echipa a fost preluata de Reghecampf, iar la echipa s-a intors si Mihai Stoica in momentul in care a fost eliberat din inchisoare.

Kharja a povestit ce s-a intamplat intre el si noua conducere tehnica, acesta fiind marginalizat de Reghecampf care a avut ceva cu el din prima zi, in timp ce Stoica l-a criticat in presa, spunand despre el ca si-a luat banii si nu a mai avut motivatie sa joace:

"Nu prea am interactionat bine, si acum sunt foarte suparat pentru ce a spus MM Stoica. Mi-a spus ca dupa ce am luat banii nu am mai avut motivatie sa joc nimic si nu imi plac oamenii care vorbesc asa, pe la spate si in fata altor oameni. Nu cred ca e corect sa vorbesti asa prin presa. Cu noul antrenor nu am avut o relatie buna inca din prima zi. Nu stiu de ce, nu stiu care era problema lui. Mi-au spus ca Gigi Becali vrea sa termin contractul, asta mi-au spus. Nimic mai mult. Nu stiu daca acesta este adevarul sau nu, dar nu cred ca asta a zis Becali. Poate de la antrenor, poate nu au curajul sa imi spuna in fata. Când au probleme, mereu Becali", a spus Kharja pentru Dolcesport.

La 33 de ani, Kharja a venit liber de contract si a bifat 8 meciuri la Steaua in acest sezon, nereusind niciun gol pentru echipa ros-albastra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies