Contra l-a dat afara pe Albin dupa 5 meciuri! Mijlocasul a lipsit nemotivat de la antrenamente!

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 August 2017, 12:59

	Contra l-a dat afara pe Albin dupa 5 meciuri! Mijlocasul a lipsit nemotivat de la antrenamente!

Juan Albin a fost cel mai important transfer al lui Dinamo din aceasta vara, insa mijlocasul nu a impresionat la primele aparitii.

UPDATE: Cosmin Contra l-a dat afara pe Albin de la Dinamo dupa 5 meciuri! Mijlocasul a lipsit nemotivat de la antrenamente, iar contractul sau va reziliat. Si lipsa de randament din primele partide oficiale l-au impins pe Contra sa ia aceasta decizie, sustin surse din cadrul clubului Dinamo pentru www.sport.ro. "Albin nu mai exista pentru mine!", le-a spus Contra oamenilor din club!

 Fost coleg cu Contra la Getafe, Albin a fost adus in aceasta vara cu sperante mari la Dinamo, insa mijlocasul uruguayan nu a avut evolutiile asteptate.

Mai mult, el nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri, iar contractul sau poate fi reziliat, scrie Gazeta Sporturilor. Contra va vorbi astazi intr-o conferinta de presa despre situatia lui Albin.

Mijlocasul trebuia sa se pregateasca separat alaturi de Nascimento pentru a se pune la punct cu pregatirea fizica. Zilele trecute, s-a plans apropiatilor ca nu intelege de ce nu se adapteaza la jocul lui Dinamo, mai scrie sursa citata.

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies