Cristian Sapunaru Liga 1 Rapid Superliga

Săpunaru nu vrea VAR în Liga 1! Declarații savuroase: „Vai de mine! În Giulești vor trebui să păzească televizorul”

Cristian Săpunaru de este de acord cu implementarea arbitrajului video în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 22:01
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 22:07
Din articol

Fundașul central este de părere că acest lucru scade din spectacolul fotbalistic, iar partidele se pot lugi foarte mult, lucru care crează disconfort printre suporterii aflați în tribune.

Săpunaru a avut parte de VAR în Turcia și nu vrea să mai audă de arbitrajul video. Fostul internațional îi sfătuiește pe conducătorii fotbalului românesc să ia măsuri suplimentare pentru protecția monitorului VAR pe Giulești, pentru a-l feri de furia pasionaților fani rapidiști.

„Nu sunt adeptul acestei inovații. Am avut în Turcia meciuri de 105 minute, de se plictisea lumea prin tribune. Stai să se ducă arbitrul la ecran, să studieze dacă X l-a atins un pic pe Y, chestii de câțiva centimetri.

Să-i văd eu însă unde o să plaseze VAR-ul în Giulești! Vai de mine! Va trebui să pună jandarmii să păzească televizorul ăla!”, a spus Săpunaru pentru Playsport.

VAR în Liga 1

S-a intrat în linie dreaptă în privința implementării arbitrajului video în fotbalul românesc.

Potrivit liderilor fotbalului autohton, Liga 1 va beneficia de VAR din sezonul viitor, iar primul meci care va beneficia de această tehnologie va fi finala Cupei României.

Modifică setările cookies