Rapid Dorian Curcanu uta arad - rapid Liga 1

Rapid amenință cu ieșirea de pe teren la Arad! Comunicatul oficial al giuleștenilor, după derapajul xenofob al unui consilier USR

Clubul Rapid a reacționat oficial după derapajul consilierului USR Dorian Curcanu, înainte de UTA Arad - Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 21:46
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 21:49

Dorian Curcanu, consilier local USR în Arad, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cel puțin nepotrivit de Ziua Internațională a Romilor, celebrată astăzi, 8 aprilie.

”Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! P.S. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad.”, a scris Dorian Curcanu.

Rapidiștii amenință chiar cu ieșirea de pe teren dacă vor auzi scandări xenofobe la Arad.

„FC Rapid București atenționează că nu va tolera nicio formă de promovare a rasismului sau a xenofobiei la adresa echipei și a suporterilor noștri, atât în meciul de la Arad, cât și cu ocazia evenimentelor viitoare. 

Din respect pentru tot ceea ce înseamnă fenomenul fotbal și entitatea rapidistă, orice formă de rasism prezentă pe stadionul din Arad va duce chiar și până la părăsirea terenului de joc de către echipa noastră.

Acesta este un semnal de alarmă, după ce brandul Rapid a fost jignit grav de către personalități din Arad, al căror focus ar trebui să fie total opus rasismului și xenofobiei”, se arată în comunicatul emis de gruparea giuleșteană.

Reacțiile față de postare nu au ezitat să apară, așa că destul de repede Curcanu și-a șters ”opera” de pe Facebook!

Meciul UTA - Rapid, din play-out-ul Ligii 1, se dispută sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul ”Francisc von Neuman”

Modifică setările cookies