Cristian Sapunaru Dinamo Rapid Superliga

Săpunaru nu-și iartă coechipierii după derby-ul cu Dinamo: „Am dominat degeaba tot meciul! O să ne batem la retrogradare!”

Rapid și Dinamo au remizat, 1-1, pe Arena Națională, în etapa a 28-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 22:50
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 23:25

În runda 28 din Liga 1, Rapid a primit vizita lui Dinamo pe Arena Națională. Iar giuleștenii nu au reușit să obțină prima victorie din 2022, chiar împotriva rivalilor, și au trebuit să se mulțumească cu un singur punct. 

La finalul partidei, Cristian Săpunaru (37 ani) a fost profund dezamăgit faptul că Rapid nu a obținut victoria. De asemena, căpitanul giuleștenilor susține că elevii lui Mihai Iosif nu mai au au aceeași agresivitate ca în startul campionatului, când au bifat 5 victorii și un egal în primele 6 meciuri ale sezonului. 

Săpunaru: „Am fost slabi”

„Am dominat degeba tot meciul, am fost echipa mai bună dar degeaba. Dinamo a luptat, cred că e timpul să ne trezim. Suporterii au fost alături de noi, au dreptul să fie dezamagiți, nu le-am oferit nimic. 

Sunt dezamăgit! Ne lipsește răutatea de la începutul campionatului. Așa nu o să mai adunăm puncte deloc, o să ne batem la ce mi-a fost frică, la retrogradare. Am fost slabi. 

Nu știu dacă e nevoie de o schimbare. E nevoie ca noi să strângem rândurile și să redevenim acel Rapid frumos. Simt că nu mai suntem noi ăia de la început, nu mai avem răutate, nu ne mai dorim să câștigăm meciurile”, a declarat Cristian Săpunaru la finalul meciului. 

În urma acestei remize, Rapid a acumulat 37 de puncte și se poziționează pe locul 9 în Liga 1, în timp ce Dinamo este pe locul 14, cu 17 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!