Sanctiuni FARA MILA! Argaseala a discutat ore in sir cu jucatorii exclusi din lot! Galca a fost doar ANUNTAT ca nu vor juca!

Sanctiuni FARA MILA! Argaseala a discutat ore in sir cu jucatorii exclusi din lot! Galca a fost doar ANUNTAT ca nu vor juca!

Trei jucatori ai Stelei au fost exclusi din lot pentru meciul cu Rapid, din cauza ca nu si-au prelungit contractele.

Discutiile au tot avut loc in ultima vreme, iar negocierile finale s-au petrecut sambata seara. Presedintele Argaseala a vrut sa stie clar daca Latovlevici, Arlauskis si Prepelita vor sa continue la Steaua si din vara, pentru ca antrenorul Galca sa stie pe cine se va baza si in preliminariile Champions League, daca va fi cazul.

Negocierile finale cu Arlauskis si Prepelita s-au derulat la orele serii, sambata. Cei doi urmau sa fie titulari in echipa gandita de Galca in fata Rapidului, de duminica seara. Cum ei nu s-au inteles cu Argaseala, presedintele i-a anuntat ca sunt exclusi din lot, dupa care si antrenorul Galca a fost anuntat la fel - ca nu se va putea baza pe cei doi in derby, anunta Dolce.

Sursa mentionata scrie ca portarul a primit o suma mai mare lunara, insa nu cu mult, daca semneaza prelungirea. In timp ce Prepelita a primit chiar o suma mai mica pentru a mai ramane la Steaua din vara. Ambele propuneri au fost refuzate.

Latovlevici nu face parte din lot tot din acelasi motiv, insa el a refuzat prelungirea in urma cu cateva zile, spre deosebire de cei doi colegi care au spus 'nu' definitiv sambata seara.

Fundasul nu vrea sa mai negocieze cu Steaua, asa ca el va pleca sigur in vara, liber de contract. De cealalta parte, chiar daca nu vor juca in Ghencea, cu Rapid, Arlauskis si Prepelita vor mai avea o runda de discutii cu Steaua la mijlocul sapatamanii care incepe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre livrarea AstraZeneca în UE: Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea pur şi simplu
BRAT
Modifică setările cookies