Săgeți de la Adrian Mutu către CFR Cluj, după ce a fost distrusă de Farul: "Eram criticat după un egal"

Adrian Mutu CFR Cluj Farul Constanta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:41
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:47

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj, după eliminarea din sferturile Cupei României, unde a fost învinsă de Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

În etapa a cincea din play-off, CFR Cluj a fost învinsă categoric de Farul Constanța, scor 5-1, iar Adrian Mutu a reacționat.

"Nu mă așteptăm (n.r. să piardă cu 5-1 la Farul). Atunci când am făcut eu 2-2 la Galați și 1-1 la Constanța, multă lume era supărată și eram criticat pentru faptul că am scos doar un egal la Constanța.

Va dați seama că au fost discuții. Dacă atunci au fost supărați la 1-1, dar vă dați seama acum cum sunt. Nu era vorba de mine. CFR au mentalitate de învingători, au în ADN-ul lor. Sunt martori și ultimii ani din istoria lor unde au câștigat foarte multe campionate.

Nu e foarte convenabil să pierzi 5-1 sec, în deplasare cu o echipă care a intrat pe locul 6 în play-off. Hagi este descătușat, ar trebui atenție la Farul, că vine tare din spate", a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Reacția lui Mario Camora după înfrângerea cu Farul Constanța

Veteranul CFR-ului a remarcat că echipa nu a intrat bine în niciuna dintre reprizele meciului și că au avut șansa să deschidă scorul, însă nu au reușit să profite de ocaziile create.

"Un rezultat ruşinos, nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Dacă nu ne trezim, degeaba face patronul un efort. În repriza a doua am avut şi noi nişte ocazii. Cu atacul lor, e un pericol. Nu se poate aşa ceva.

(n.r: despre umilinţele din acest an) De asta am spus că nu merităm niciunul să purtăm acest tricou.

(n.r: A vorbit cu voi Dan Petrescu?) Nu. Patronul mi-a spus că a semnat, va veni din vară. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6.

E greu de răspuns. Ovidiu a stat cu noi. După primul meci, am bătut cu 4-1 la Rapid, nu s-a vorbit de Petrescu. Trebuie să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă după acest meci.

Sunt foarte supărat, şi pe mine, şi pe echipă. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul șase", a declarat Mario Camora, după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!