'Sa va spun un lucru: Sanmartean e un jucator fantastic. Nu ai cum sa-l lasi pe banca!' Il cheama Reghe inapoi la Steaua din vara?

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 11:04
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 11:28

Reghecampf crede ca Sanmartean nu poate lipsi din echipa Romaniei la Euro si il vede alaturi de Stanciu in 11-le de start al nationalei pentru Franta.

La 36 de ani, Sanmartean ar putea fi o tinta pentru Steaua in perioada de transferuri. Contractul cu Al Ittihad i se incheie in vara.

"Vreau sa va spun un lucru: Sanmartean poate ajuta foarte mult echipa nationala. A ajuns la o varsta la care nu poate fi tinut pe banca. Asta e parerea mea. Daca il chemi la nationala, ii dai incredere si simte ca e jucatorul de care ai nevoie, poate fi un fotbalist incredibil. El si Stanciu pot juca impreuna fara niciun fel de problema. Au loc la mijloc, sigur, cu cineva in spatele lor", a spus Reghecampf.

Reghecampf a vorbit si despre comparatiile aparute intre Hagi si Stanciu dupa meciurile cu Lituania si Spania.

"Nu cred ca trebuie comparat cu Hagi. Hagi e Hagi. O sa fie un jucator important al echipei noastre, o sa ajunga la o echipa mare in viitorul apropiat. Trebuie sa joace la nivel inalt la acest club, la Steaua, sa fie foarte serios. Va implini 23 de ani, o sa ne ocupam de el cu foarte mare atentie, am foarte mare grija de el. E un jucator cu un talent incredibil, dar trebuie sa se antreneze foarte bine", a explicat Reghe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!