"Sa va spun ce inseamna FCSB!" Anuntul facut de Argaseala despre PALMARESUL Stelei si cand va reveni la marca veche

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 12:05
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 12:05

Valeriu Argaseala a explicat la Sport.ro ce inseamna FCSB, cand va putea reveni clubul la marca veche si care e pozitia CSA Steaua in acest moment.

Presedintele Stelei i-a raspuns la Sport.ro lui Tudorel Stoica. Acesta criticase conducerea pentru modul in care a gestionat situatia marcii Steaua:

"Nu stiu de ce l-am suparat pe Tudorel Stoica pentru ca eu, din cate stiu, nu am avut niciodata discutia despre care vorbeste. Am inteles ca a facut si referire la o intamplare cu Duckadam, si am avut o discutie si cu el, a inceput sa rada si mi-a spus ca nu a fost niciodata vorba de asa ceva. Eu cu Duckadam am o relatie foarte buna, e un om deosebit."

"Aceasta decizie naste pasiuni pe care nu ni le-am fi dorit. Ma pot limita ca noi nu avem decat sa respectam legea, sa fim administratori care pun in practica o hotarare a ICCJ si atat."

Argaseala sustine ca actualul club condus de Gigi Becali detine palmaresul si pana la venirea motivatiei Inaltei Curti care a decis ca marca apartine celor de la CSA nu va putea reveni de la FCSB la Steaua:

"FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti, deci este Steaua Bucuresti, este echipa care este continuatoarea traditiei. Eu, cand am facut referire la valoarea marcii, am facut referire la valoarea pe care echipa o aduce, ma refer la echipa din 1947, de la infiintare, pana acum. Trebuie sa respectam legea, ca indiferent in ce situatie ne aflam, ca ne convine sa nu, nu avem ce sa facem. Legat de palmares, acesta este al clubului, Fotbal Club Steaua Bucuresti, dat de catre CSA de la preluare. Acest proces nu a fost legat decat de marca, adica de insemne. Acum am mai pus si culoarea galben si avem tricolorul"

"Inca suntem in discutii cu CSA pentru a gasi o solutie sa revenim la marca veche. Si din partea noastra, si din partea CSA au fost facute solicitari pentru a urgenta motivarea Instantei", a spus Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!