Valeriu Argaseala Dinamo Ionut Negoita Steaua stefan Barboianu Superliga

EXCLUSIV! REACTIA STELEI: "Sa spuna cu cine s-a intalnit!" Argaseala ATACA dupa ce Negoita acuza ca Barboianu a facut blat cu Steaua

Reactia Stelei nu a intarziat sa apara dupa ce Negoita a lansat acuzatiile anului in fotbalul romanesc. Valeriu Argaseala a raspuns exclusiv pentru www.sport.ro si Sport ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 17:37
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 18:04

Valeriu Argaseala ii cere lui Negoita sa aduca dovezi ca Steaua l-ar fi "cumparat" pe Barboianu.

"Sa spuna cu cine s-a intalnit!. Cel mai corect ar fi sa-l intrebe pe Barboianu, ca am inteles ca ieri a dat jucatorul o declaratie, sa mearga la autoritatile la care a zis ca merge sa se adreseze si sa spuna ce stie, din declaratia lui nu a spus decat o acuzatie fara adresa. Stie cine, stie cand, stie cat si stie unde, atat, nu a spus altceva, poate dezvolta subiectul si face cunoscut lucrurile astea"

CITESTE AICI acuzatia integrala a lui Negoita la adresa lui Barboianu: "Un tradator! Stiu cu cine, cand si unde!"

Presedintele Stelei ii transmite sefului lui Dinamo ca daca nu va putea proba acuzatiile va apela la instanta.

"Nu e normal, nu e normal nici faptul ca pune intr-o lumina proasta prestatia Stelei, acuza prestatia Stelei care ar fi avut nevoie de nu stiu ce greseli, ar trebui sa recunoasca faptul ca Steaua a jucat mai bine ca Dinamo si a castigat. Sa-i aduca la cunostiinta jucatorului acuzatiile si era mai corect sa i le spuna inainte sa-i rupa contractul, nu dupa."

CITESTE AICI reactia oficiala a lui Gino Iorgulescu dupa acuzatiile anului in Romania. Anuntul facut de LPF pentru www.sport.ro

Valeriu Argaseala a comentat si afirmatia lui Negoita care sutine ca nu e pentru prima oara cand Barboianu ar face astfel de lucruri.

"E o acuzatie pe care si-o aduce clubului Dinamo, nu stiu trecutul jucatorului si nu fac aluzii la prestatiile lui, daca era asa trebuia sa ia masuri dinainte, daca a facut lucrurile astea trebuia sa-si ia o masura si daca e asa, inseamna ca nu a facut copilul ori doar se foloseste Dinamo de pretextul asta pentru a-l acuza"

"Exista aceasta varianta (n.r.: ca Negoita sa fie actionat in instanta) ca domnul Negoita sa continue sa spuna, daca stie trebuie sa aduca dovezi, daca nu aduce dovezi, trebuie sa-si ia masuri, pentru ca noi suntem obligati sa-l actionam in instanta"

Intrebat de reporterul ProTV: "Aveti vreo suspiciune ca cineva din conducerea Stelei s-a intalnit cu Barboianu?", Argaseala a declarat: "Cum va puteti inchipui ca ar exista asa ceva?"

COMENTEAZA AICI: A facut blat Barboianu cu Steaua?  Comentariile tale apar azi la Ora Exacta in Sport, live la Sport.ro, de la 21:00

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!