Steaua Gabi Tamas Liga 1

"Sa-si vada de treaba lor! Eu simt ca joc de-o viata la Steaua!" Tamas iese la atac dupa transferul in Ghencea. Ce mesaj are

Gabi Tamas le raspunde celor care il critica pentru ca s-a transferat la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 11:30
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 11:32

Noul fundas al Stelei spune ca simte ca parca joaca de-o viata in Ghencea. Pe multi jucatori ii stia de dinainte sa ajunga la Steaua.

"In ceea ce priveste venirea mea la Steaua, vreau sa se inteleaga un singur lucru: decizia mi-a apartinut in totalitate! Sunt unii oameni care nu mai erau bagati in seama de presa si s-au gandit sa revina in atentie legandu-se de subiectul Tamas. Le recomand sa-si vada de treaba lor, asa cum si eu imi vad de treaba mea. Am dorit sa vin aici, vreau sa joc cat mai bine si sa-mi fac datoria. Am venit la un club care m-a dorit foarte mult si mi-a oferit sansa de a juca la nivel inalt. Am 31 de ani, sper sa joc cat mai mult si, datorita acestei echipe, as putea, intr-o buna zi, sa ma transfer din nou la o echipa din strainatate, pe un contract mai bun. Steaua castiga campionatul an de an in ultima vreme, joaca in grupele competitiilor continentale mereu, este un club urmarit in Europa si este normal pentru orice jucator sa gandeasca asa cum am gandit eu. Sper sa castig campionatul cu Steaua, sa ne calificam in UEFA Champions League si sa avem rezultate cat mai bune, fiindca oricine isi doreste sa fie cel mai bun in meseria lui"

"M-am acomodat foarte bine, pe cei mai multi dintre ei ii stiam. Am senzatia ca as juca de o viata la echipa aceasta, sincer! Am gasit aici un preparator foarte bun, foarte profesionist, cu care am lucrat exact ce am lucrat la clinica de la Roma, acolo unde m-am recuperat dupa operatie. stie foarte multe si imi place sa lucrez cu el. Este greu pentru mine, fiindca a trecut ceva timp de cand nu am mai lucrat organizat. Am facut deja febra musculara, dar asta este normal pentru pregatire. Incet-incet voi reveni la normal. Marti am iesit pentru prima data pe teren, am alergat, am facut cateva exercitii. Ma simt bine si nu ne grabim, fiindca mai avem o luna si ceva pana cand incepe campionatul. Mai am un mic deficit de masa musculara la piciorul drept, motiv pentru care am facut antrenamente in sala. Mai continuam asa si apoi voi intra pe teren. Dupa aceea voi face pregatirea fizica, pentru a ajunge la acelasi nivel cu colegii mei si, cand va fi asa, voi intra la antrenamentele cu echipa. Eu sper sa se intample cat mai repede, dar depinde si de ce vor spune medicul si preparatorul fizic"
, a subliniat Tamas.

Modifică setările cookies