"Sa nu va mire daca ia Viitorul titlul" Danut Lupu l-a criticat pe Gnohere, omul momentului la Dinamo: "Nu mi se pare iesit din comun"

Danut Lupu a vorbit la Sport.ro despre situatia actuala de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 11:33
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 11:40

Despre jocul lui Dinamo: "Dinamo este echipa pe care toti dinamovistii o asteptau de vreo 7 ani. Dar ma rog, ei au mai inceput bine campionatele. E meritul lui Mircea Rednic ca a reusit sa aduca acesta echipa acolo unde ii este locul, dar v-am spus eu vreau sa vorbim la finalul campionatului."

Despre iesirea din insolventa: "Acum jucatorii stiu pentru ceea ce joaca, era greu sa tragi in campionat daca nu joci in cupele europene. Tragi un an de zile sa te uiti la altii cum joaca in Europa, e o motivatie in plus pentru jucatori."

Se bate Dinamo la titlu?
"Nicio echipa din campionat nu joaca superb, e un campionat slab in care nu ar trebui sa ne mire daca va castiga Viitorul campionatul. L-a luat Otelul si Urziceni, de ce ne-ar mira ca il ia Viitorul? Eu zic ca sunt 5-6 echipe care se bat toate la titlu".

Despre Gnohere, golgheterul lui Dinamo: "Daca toata lumea s-a luat de el ca e gras, acum arata ca a slabit. A avut o executie frumoasa cu Chiajna, dar nu mi se pare un jucator iesit din comun, daca era asa nu ajungea in Romania. E meritul lui, a tras de el, a slabit, si al lui Rednic ca l-a adus la o forma sportiva buna. Dar eu mi-as dori sa fie mai multi jucatori romani, nu straini."

Merita cineva convocat la nationala? "Dupa jocul lui Dinamo ar merita, dar nu stiu. Filip acum 2-3 ani juca... ziceam ca ce cauta la fotbal baiatul asta, dar uitati-va acum la el. Cat timp a avut incredere a progresat. Dar cum sunt putini romani, nu prea are pe cine sa ia la nationala in loc de Filip."

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies