Liga 1

"Sa nu se mai intample" Patronul i-a exclus 3 titulari din lot, galeria a abandonat clubul cu Rapid. Mesajul lui Galca dupa derby

STEAUA 0-1 RAPID | Costel Galca a vorbit dupa meciul cu Rapid despre situatia din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Februarie 2015, 23:00
Data actualizarii: Duminica 22 Februarie 2015, 23:06

Galca nu i-a avut pe Latovlevici, Arlauskis si Prepelita cu Rapid. "E foarte greu sa aduci alti jucatori si sa se acomodeze repede", a spus Galca dupa meci, sustinand ca i-au lipsit cei trei titulari pe care Becali i-a exclus din lot pentru ca nu si-au prelungit contractul.

Galca a avut un mesaj si catre suporteri. Galeria a abandonat clubul dupa ce Becali a pierdut marca: "Sa nu se mai intample", spune Galca.

"Stiam ca vor veni sa se apere. Jucatorii care au venit la Rapid au experienta mare, sunt jucatori foarte buni. NU am avut multe ocazii, totusi cred ca puteam sa dam macar un gol. Ei au profitat pe contraatac. S-a simtit lipsa lui Prepelita, un jucator important, care da echilibru echipei. Si Arlauskis era important. "

"Fanii trebuie sa ne ajute in momentele grele si sa fie alaturi de noi si acest lucru sa nu se mai intample."

"Daca stiam dinainte (n.r.: ca Arlauskis, Latovlevici si Prepelita vor fi exclusi din lot), era mai bine pentru noi. A fost decizia patronului, nu pot sa spun mai mult despre jucatorii exclusi din lot. Asta e, mergem inainte. "

"Acum mergem cu gandul de a castiga cele trei puncte la Craiova. Pentru mine, campionatul nu e castigat. Avem nevoie de toti jucatorii, de jucatorii pe care i-am avut pana acum. Ca sa aduci jucatori noi, sa se integreze intr-un timp scurt, e prea mult.", a spus Galca la Digisport.

Modifică setările cookies