"Daum a zis sa ne rugam pentru un rezultat pozitiv cu Villarreal? Ar trebui sa ne rugam pentru meciurile nationalei. Sa ne lase in pace domnul Daum"

Steaua - Villarreal, joi, ora 20:00, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 13:39
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 13:55

Laurentiu Reghecampf l-a intepat pe Christoph Daum in conferinta de presa organizata inaintea meciului din Europa League cu Villarreal.

Reghe a fost deranjat de faptul ca selectionerul german a spus ca "trebuie sa ne rugam" ca Steaua si Astra sa obtina rezultate bune cu Villarreal si AS Roma. Steaua - Villarreal este joi, de la 20:00, la ProTV.

"O sa ne aparam, o sa incercam sa nu mai facem greseli, o sa incercam sa nu castigam meciul, ca sa nu ii mai deranjam pe specialisti. Era o gluma :)"

"Sper ca jucatorii pe care ii am la dispozitie sa dea dovada de maturitate, sa dam dovada pe faza de aparare de profesionalism, pentru ca in ultimele meciuri am tratat usor, faza de aparare trebuie tratata mult mai bine, si ma refer la toata echipa. Avem o problema ca jucam din 3 in 3 zile si voi nu intelegeti asta"

"Sigur ca vrem sa castigam, dar va fi foarte greu. Depinde de forma jucatorilo nostri, sa fie motivati, sa nu fie crispati. Cred eu ca avem valoarea si un grup foarte bun. Sunt sigur ca maine seara, un meci de Europa League cu locul 4 din Spania, vor avea o alta reactie"

"Credeti ca eu vorbesc cu jucatorii cum se simt ei dupa criticile patronului? Se scriu prostii, ca eu m-am rastit la jucatori. Cand ai rezultate bune esti un jucator important in Romania, cand sunt rezultate slabe trebuie sa se astepte si la reactii mai putin bune. Cred ca ar trebui sa ii ambitioneze ce spune patronul"

"Pentru postul de fundas dreapta ii avem pe Golubovic si pe Tudorie :) Daca spun cu cine joc, inseamna sa spun echipa. Singurul jucator pe care il avem pe banda dreapta este Tamas, care va juca maine seara"

"Alibec? No comment. Nu stiu nimic despre acest lucru. Aseara am fost in cantonament cu echipa, nu l-am urmarit pe Alibec. Nu vorbesc despre aceste lucruri, sa semneze, sa fie declaratii oficiale ale celor doua parti. E un jucator pe care eu mi-l doresc foarte mult"

"Sa ne rugam pentru un rezultat pozitiv? Ar trebui sa ne rugam pentru meciurile nationalei. Daca nu vom avea rezultate pozitive, nu mai ajungem la mondial. Sa ne lase in pace domnul Daum"

"In urma cu 11 ani, la Steaua - Villarreal, eu eram prin Germania si Tosca era la gradinita :)", a spus Reghe la conferinta.

Modifică setările cookies