"Sa-l dam la Steaua? Putem face asta!" INCREDIBIL: Pentru ce jucator din Liga I ii cer 7 mil euro lui Becali

"Sa-l dam la Steaua? Putem face asta!" INCREDIBIL: Pentru ce jucator din Liga I ii cer 7 mil euro lui Becali

Ivan a fost una dintre cele mai importante tinte ale Stelei in ultimul an, dar pustiul Craiovei a refuzat sa accepte oferta lui Becali.

Marcel Popescu de la CSU Craiova spune ca nici azi nu ar refuza o oferta a lui Becali pentru Ivan, insa cu o conditie, sa fie trei sferturi din cat a incasat clubul pentru Stanciu. 7 mil euro cere Craiova.

"Vatajelu e cel mai curtat jucator, da, dar mai sunt si alti jucatori curtati, sunt tatonari. Faptul ca sunt cluburi din Europa interesate de Vatajelu certifica faptul ca nu am batut campii si ca este unul dintre cei mai importanti fundasi stanga din Romania, dar, din pacate, ignorat de antrenorul echipei nationale."

"N-as vrea sa spun "Lui Steaua nu-i vindem". Nu! Il putem vinde Stelei pe Andrei Ivan. Il vad pe Andrei langa Stanciu ca valoare. Deci, dati-ne trei sferturi cat ati luat pe Stanciu. Steaua vrea sa cumpere de la Craiova ca de la second-hand. Sa faca o oferta pentru un partener care ii pune titlul in pericol!"

"Ar putea spune ca ne dau cinci milioane de euro, iar clubul sa spuna "da", pentru ca mai are doi jucatori de acelasi profil, dar s-ar putea ca Ivan sa refuze. Simt ca pe zi ce trece patriotismul asta local primeaza, dar sa vedeti cum va fi cand stadionul cel nou va fi gata. Atunci or sa ne contacteze jucatorii Stelei si o sa ne zica: "Vrem sa jucam si noi la Craiova, unde sunt 28.000 si unde se mananca fotbal pe paine, nu pe Arena Nationala, in fata a 200 de spectatori", a declarat Marcel Popescu pentru gds.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital
BRAT
Modifică setările cookies