"Sa-l intrebam pe Iisus de aprobari, ca ISU nu da pentru National Arena". Ce spun stelistii despre mutarea echipei la Pitesti

Nu de la ISU, ci de la Iisus au asteptat stelistii o minune pentru a juca iar pe National Arena. Pana la urma au ajuns la Pitesti.

Oamenii de la Liga sustin ca Steaua s-a grabit cand a ales Pitestiul. Pe National Arena s-ar putea juca fotbal saptamana viitoare!

"Eu cred ca trebuie sa ii intrebam pe cei de la...Iisus. Nu ISU! Pe El trebui sa-l intrebab, ca ISU oricum nu ne da aprobarea. E trist ca o campioana a Europei trebuie sa joace fotbal in Romania", spune Duckadam.

Stelistii nu mai cred intr-o pace cu Armata.

"Ar trebui sa negociem cu militarii din Irak si Afganistan sau nu stiu cu cine. Nici nu stim cu cine sa negociem", a mai spus Duckadam. 

Steaua e sigura ca la Pitesti nu va duce lipsa fanilor.

"Va spun eu, si la antrenamente vor fi cu miile", a spus si Titi Dumitriu.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT