"Sa dea Dumnezeu sa dea mai mult de 6 goluri intr-un meci" Reactia lui Galca dupa ce Keseru i-a doborat recordul de acum 20 de ani

"Sa dea Dumnezeu sa dea mai mult de 6 goluri intr-un meci" Reactia lui Galca dupa ce Keseru i-a doborat recordul de acum 20 de ani

Steaua 6-0 Pandurii | Keseru a dat toate golurile meciului, la 20 de ani de cand Galca a dat 5 goluri in Steaua 5-0 FC Brasov.

Despre evolutia lui Keseru: "Cel mai important e ca am castigat, sa dea Dumnezeu ca pe viitor sa dea si mai multe goluri, indiferent de jucator. E important pentru increderea lui, el a realizat tot jocul echipei. Avem multe competitii, campionatul e lung, avem nevoie de jucatori."

Despre noile achizitii: "Breeveld si Luchin au jucat foarte bine, s-au integrat in echipa, sper sa joace la fel de bine. E foarte important ca marti sa avem acea constanta in joc pe care am avut-o si azi. E foarte important sa nu primim gol.  Am avut o prestatie foarte buna, sper ca suporterii Stelei sa vina cat mai multi, avem nevoie de ei mai ales dupa acest rezultat."

Despre transferul lui Bokila: "Bokila este o solutie pentru Steaua, Grozav si Piovaccari nu sunt solutii pentru noi. Avem nevoie de Bokila, avem nevoie de el si de calitatile lui, s-ar integra foarte bine.", a spus Galca la LookTV dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies