S-a umplut paharul! Mihai Stoica anunță ședință la FCSB: "La unii jucători s-au strâns mai multe"

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Leo Strizu mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 22:00
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:59

Mihai Stoica, mangerul general de la FCSB, a anunțat că va organiza miercuri o ședință cu jucătorii echipei, fiind nemulțumit de atitudinea unora dintre ei.

Deși consideră că FCSB ar fi meritat pe deplin victoria în meciul cu Farul Constanța, pierdut dramatic în prelungiri, 2-3, Mihai Stoica recunoaște că este dezamăgit de anumiți jucători și va purta o discuție în grup. Una rară, așa cum recunoaște managerul general al clubului.

Mihai Stoica anunță ședință la FCSB: "La unii jucători s-au strâns mai multe"

Deși nu a oferit niciun nume, Stoica spune că în cazul unor jucători "s-au strâns mai multe" și speră ca discuția de miercuri să fie benefică grupului.

"Da (n.r - dezamăgit de unii jucători). S-au și întâmplat chestii pe care nu le pot spune. Cert e că mâine voi avea o discuție cu ei, e o discuție pe care o avem o dată pe an. Logic! (n.r - că este nemulțumit de anumiți jucători)

La unii s-au strâns mai multe. Nu mulți, dar suficient. Mie nu îmi place să vorbesc despre jucători în presă sau să am discuții unu la unu. Îmi place ca problemele să se discute în vestiar. Acolo și jucătorii trebuie să ia decizii. Îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate, care spun și ei ce au pe suflet, unde greșim și noi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica: "Gigi Becali vine la echipă o dată pe an, dacă vine"

Întrebat dacă nu cumva vestiarul este afectat de situația complicată de pe banca celor de la FCSB, cu Leo Strizu principal în acte și Mihai Pintilii antrenor de facto, dar fără să poată da indicații, Mihai Stoica a negat.

"Noi am pierdut două meciuri cu Pintilii pe bancă. Și cu Leo Strizu. A fost meciul cu CFR, unde la 1-0 am ratat niște ocazii rarisime prin Coman și Edjouma. Și meciul acesta cu Farul pe care meritam să îl câștigăm indiscutabil.

Vestiarul percepe foarte bine (n.r - problema antrenorului de la FCSB). Particip la majoritatea antrenamentelor și se antrenează foarte bine. Nu s-au antrenat așa bine de ani buni. Cu atâta plăcere și cu jucători care nu vor să meargă la vestiare pentru că vor să se antreneze. Sunt și jucători care înțeleg puțin mai greu, dar probabil vor înțelege când li se explică mai răspicat", a continuat Mihai Stoica.

Întrebat dacă și finanțatorul echipei plănuiește să aibă o discuție similară cu jucătorii, Stoica a răspuns: "Gigi Becali vine la echipă o dată pe an, dacă vine. Face glume cu jucătorii și cam atât. Eventual se ia de noi de față cu jucătorii! Prima dată am fost șocat, dar după m-am obișnuit".

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!