S-a referit Sumudica la DOPING pentru Steaua?! 'Ii chinui pana la ultima picatura de energie. Sau de Activ. Stie Neubert!'

Marius Sumudica Astra Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Aprilie 2016, 09:47
Data actualizarii: Sambata 02 Aprilie 2016, 09:48

Sumudica merge mai departe in razboiul personal cu Steaua. Antrenorul Astrei a facut o declaratie misterioasa la finalul meciului cu Dinamo de pe National Arena.

Sumudica a promis ca va face totul pentru a opri Steaua din drumul spre titlu si il inteapa pe preparatorul fizic al campioanei, Thomas Neubert.

"Cea mai mare bucurie a lui Sumudica este ca voi incerca sa ii chinui pana la ultima urma de energie. Sau pana la ultima urma de Activ. Este o firma care vinde medicamente sau ceva de genul asta. Domnul Neuer stie despre ce vorbesc", a spus Sumudica la conferinta de presa de dupa meciul cu Dinamo.

La finalul meciului cu Spania, Sumudica declara despre jucatorii Stelei prezenti pe teren: "Stanciu, Popa si Pintilii m-au impresionat. Inca o data acest preparator fizic de la Steaua a demonstrat ca are o cheie foarte buna de-i pregateste atat de bine. Cei trei au dat dovada unei prevatiri mult superioare fata de ceilalti jucatori!".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!