S-a elucidat misteriosul caz Gabi Matei! Motivul incredibil pentru care Steaua il tine in lot desi are 14 meciuri in 4 ani

S-a elucidat misteriosul caz Gabi Matei! Motivul incredibil pentru care Steaua il tine in lot desi are 14 meciuri in 4 ani

Eugen Parvulescu a vorbit despre clauza secreta din contractul lui Gabi Matei.

Steaua trebuie sa plateasca jumatate de milion de euro daca vrea sa il dea afara pe Gabi Matei inainte sa ii expire contractul , scadent in vara lui 2016.

“Daca lui Matei ii expira contractul semnat cu Steaua nu mai incasam nimic. Asa a fost facut contractul. Dar daca Steaua il da afara maine, cei din Ghencea trebuie sa ne plateasca 500.000 de euro. Exista o clauza clara, inţelegerea a fost facuta pe cinci ani. Incepand cu vara lui 2016 nu vom mai avea nici o legatura cu Steaua. Dar daca il dau afara pana atunci, mergem la comisii si ne judecam”, a spus presedintele Pandurilor pentru Fanatik.

Fundasul dreapta al Stelei a prins doar 14 meciuri in aproape 4 sezoane in Ghencea, stand mai mult accidentat, avand probleme la glezna din primul sezon de cand a venit la Steaua.

Acesta a jucat un meci chiar si in Europa, impotriva lui Copenhaga, in victoria cu 1-0 in fata danezilor, in octombrie 2012. Cele mai multe aparitii pentru Gabi Matei au fost in campionat, 7 meciuri, apoi in Cupa Romaniei, patru meciuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies