RUPTURA TOTALA intre conducerea Stelei si suporteri! Duckadam iese la atac: "La finala Cupei Ligii au fost suporteri platiti in peluza!"

Helmuth Duckadam se contreaza cu fanii Stelei, care il acuza ca nu lupta pentru recuperarea siglei si il sustine pe Becali. 

Duckadam a dezvaluit in direct la Sport.ro ca Steaua era santajata de o parte a galeriei, care s-a intors impotriva echipei in momentul in care Becali le-a taiat anumite "facilitati". In plus, Duckadam dezvaluie un moment unic in istoria Stelei. Peluza plina de la finala Cupei Ligii cu Pandurii s-au umplut pentru ca acolo au stat suporteri platiti. Nu de catre Steaua, anunta presedintele de imagine al Stelei. LPF a fost organizatoarea meciului.

"Sa nu uitam ca si pe vremea lui Reghe, cand aveam sigla, veneau 3-4000 de oameni la meciurile Stelei de pe Ghencea. Stadionul ramane un simbol, dar nu mai e atractiv pentru suporteri. In cupele europene nici nu se mai pune problema sa jucam acolo, nu mai primim licenta.

Suporterii au ramas aceiasi. Nu cred ca s-au indepartat din cauza siglei. O parte din galerie s-a indepartat in momentul in care n-a mai avut acele facilitati din partea patronului, au schimbat tabara! Sunt 1000-2000 de suporteri in cazul asta, nu toti.

La meciul din Cupa Ligii, peluza a fost plina. Peluza a fost plina pentru ca a fost platita cu 200 de milioane, ca sa vina la meciuri. Daca maine cineva plateste, peluza va fi din nou plina! Clubul nu avea de ce sa-i plateasca. Clubul nu incasa bani la acea finala", a declarat Duckadam la Sport.ro.

Presedintele de imagine al Stelei sustine in continuare ca Steaua nu va ceda in fata Armatei pentru a-si recupera sigla.

"Nu se mai putea continua in acest santaj practicat de Armata, la ora actuala suntem dati afara din Ghencea pentru a doua oara. Acum 3 ani, pe vremea lui Ilie Stan am patit la fel. Jucam pe la Buzau, pe la Astra. Atitudinea lor n-a fost deloc cooperanta. Faptul ca folosesc forta nu face bine nimanui. De 6 luni de zile de cand s-a luat sigla nu s-a produs nimic", a mai declarat Duckadam. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Moderna speră ca o a treia doză, suplimentară, pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă în toamnă
BRAT
Modifică setările cookies