RUPTURA la Dinamo intre Bratu si Danciulescu?! Cum s-a stricat prietenia celor doi in doar cateva luni
Miercuri 02 Mai 2018, 09:53

RUPTURA la Dinamo intre Bratu si Danciulescu?! Cum s-a stricat prietenia celor doi in doar cateva luni

Ionel Danciulescu a fost cel care l-a propus pe Florin Bratu ca antrenor la Dinamo dupa demiterea lui Vasile Miriuta.

Ajuns la Dinamo dupa ratarea calificarii in play-off, Florin Bratu a fost alegerea lui Ionut Negoita la propunerea lui Ionel Danciulescu. La scurt timp distanta, Danciulescu a fost promovat in functie, devenind cel mai important om din club dupa patronul Negoita.

Conform Gazeta, relatia dintre Danciulescu si Bratu s-a stricat in ultimele luni. Mai intai, Bratu a fost deranjat dupa ce Danciulescu, la rugamintile unor jucatori, i-a cerut antrenorului sa nu mai injure la antrenamente! "Eu sunt un antrenor mai vulcanic, mai coleric si imi mai scapa o injuratura la meciuri doar ca nu injur pe cineva anume. Nu suntem nici la teatru, nici la Biserica. Cred ca orice antrenor din sport face asta" recunostea Bratu. Doar ca antrenorul a fost deranjat ca jucatorii s-au plans la Danciulescu de acest lucru si nu i-au spus direct.

A urmat apoi un nou moment in care Bratu a fost deranjat ca Danciulescu a anuntat la Saftica de faptul ca salariile vor fi platite cu o mica intarziere. Insa momentul care a provocat o ruptura definitiva a venit dupa ce Danciulescu a devenit director general si a propus ca locul sau de director sportiv sa fie luat de Constantin Eftimescu, Bratu refuzand aceasta varianta. Pana la urma, noul director sportiv a devenit George Trandafir.VIDEO PROTVPLUS.RO