Ruptura definitiva Sumudica - Astra: "Domnul Nicolae nu vrea sa ne dea banii" Cum comenteaza amenda de 40.000

Ruptura definitiva Sumudica - Astra: "Domnul Nicolae nu vrea sa ne dea banii" Cum comenteaza amenda de 40.000

Marius Sumudica a ajuns din nou intr-o postura incredibila! 

Clubul Astra i-a facut reclamatie lui Marius Sumudica si-a amendat cu 40.000 de euro pentru ca a injurat Steaua in vestiar dupa calificarea in primavara europeana. Mai mult, se pare ca in momentele de euforie, Sumudica ar fi injurat si conducerea clubului. Antrenorul anunta ca nu va mai continua la Astra dupa ce ii expira contractul din vara. Premiat cu 10.000 de euro pentru calificare, dar amendat cu 40.000 de catre club, Sumudica si-a luat deja adio de la toate restantele financiare.


"Din respect pentru ce a fost, nu vreau sa vorbesc despre problemele intampinate. Nu ma asteptam sa patesc la Astra ceea ce am patit in aceste zile. Sunt restante financiare la noi, da, dar noi am fost instiintati de catre presedinte ca staff-ul tehnic nu le va primi. Ca domnul Niculae nu vrea... Jucatorii au primit niste hartii ca vor primi primele de calificare, noi nu", a spus Sumudica la Digi.

"In momentul de fata as putea sa vorbesc mult mai mult, dar imi fac rau daca o fac cat timp este deschisa aceasta procedura. Ca sa glumesc, de acum inante salutul nostru ar trebui sa fie hai Steuaua, hai Dinamo, ca sa nu suparam pe nimeni.

Deocamdata nu se pune problema sa merg la Dinamo, eu vreau sa-mi termin contractul cu Astra. Dar daca eu decid sa merg la o echipa, eu cred in acea echipa... Mai am contract pana in vara si cu siguranta de atunci nu voi mai continua la Astra nici macar un minut! Sunt barbat si ceea ce spun fac. Pe 30 iunie se va incheia un ciclu si voi incheia.

Mi s-au propus o sumedenie de antrenori in momentul in care eram suspendat pentru pariuri. O sumedenie! Ca sa lucrez cu ei cat eram suspendat. imi amintesc si o declaratie a domnului Andone care a spus ca a fost contactat. Mi-a fost propus si domnul Stoichita. S-au gandit la foarte multi antrenori cu licenta PRO", a mai spus Sumi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies