Rotaru visează la titlu, Mitriță îi dă apă la moară. Declarațiile "magicianului" oltean

Alexandru Mitrita Mihai Rotaru Superliga Alexandru Mitriță, jucător Universitatea Craiova/sursa foto: Imago
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 24 Noiembrie 2023, 21:13
Data actualizarii: Vineri 24 Noiembrie 2023, 21:18

Universitatea Craiova va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, duminică, de la ora 17:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a a Superligii.

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, nu și-a pierdut speranța la titlu și comunică subtil de fiecare dată în intervențiile sale că mai speră la aur în Superliga. Poate îl aud jucătorii. Mesajul e cu bătaie lungă. Și jucătorii Universității fac declarații cu note optimiste.

Mitriță, declarații înainte de înfruntarea cu Oțelul

Alexandru Mitriţă a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca Universitatea Craiova să nu mai repete în meciul cu Oţelul Galaţi greşelile făcute în partida tur, încheiată cu scorul de 0-0.

  • Alexandru Mitriță, jucător Universitatea Craiova/sursa foto: Imago

"Va fi un meci foarte greu, cu o echipă bine organizată, cu un antrenor cu foarte multă experienţă. Noi trebuie să intrăm cu gândul de a câştiga. Vrem să punem în practică tot ceea ce am lucrat în aceste două săptămâni şi vom da maximum pentru a ne întoarce cu cele trei puncte acasă. Sper să nu mai repetăm greşelile din meciul tur cu Oţelul Galaţi. Cu siguranţă vom avea ocazii şi sper să marcăm. Trebuie să fim noi mai agresivi decât ei şi cu siguranţă aşa vom fi la meciul de duminică", a declarat Mitriţă.

El spune că venirea antrenorului bulgar Ivailo Petev reprezintă un nou început pentru Universitatea Craiova.

"În acest moment aveam nevoie de mister din punct de vedere tactic, aveam nevoie de acel impuls din partea dânsului. În acest moment era tot ceea ce ne trebuia la echipă. Cu siguranţă era şi o problemă mentală la noi, cred că acesta era primul lucru la echipă, eram blocaţi mental. Dar odată cu venirea lui mister am trecut peste, vrem să ne gândim doar la ceea ce va fi de acum înainte. Cu siguranţă este un nou început pentru noi", a afirmat Mitriţă.

Mitriță despre națională

În ceea ce priveşte echipa naţională, Mitriţă a spus că nu există o presiune asupra sa şi că îşi doreşte să joace cât mai bine la Universitatea Craiova pentru a demonstra că merită să fie convocat.

"Nu este nicio presiune pe mine, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club şi apoi voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine", a mai spus Mitriţă.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, duminică, de la ora 17:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a a Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!