"Rotariu, un copil care a muscat din fructul otravit de sarpe!" Negoita, ironic: unde a gresit Dinamo in 'cazul Rotariu'!

"Rotariu, un copil care a muscat din fructul otravit de sarpe!" Negoita, ironic: unde a gresit Dinamo in 'cazul Rotariu'!

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

In plin razboi cu galeria, din cauza relatiei apropiate pe care o are cu impresarul Ana Maria Prodan, Dorin Rotariu nu are parte de sustinerea oficialilor din Stefan cel Mare asa cum, probabil, s-ar fi asteptat.

In weekend, Flavius Stoican a declarat ca ii intelege, intr-un fel pe suporteri, iar astazi, Ionut Negoita a spus, ironic, ca singura greseala pe care a facut-o clubul Dinamo in 'cazul Rotariu' a fost ca nu le-a dat mai multe sanse "celor 7-8 juniori pe care ii are in curte, la fel de valorosi ca mijlocasul devenit golgheter in acest sezon.

"Sa fie clar: Dinamo a crescut de-a lungul timpului sute de jucatori valorosi. Si va mai creste pe viitor. Dinamo a gresit de data asta, dar nu fata de Rotariu, ci fata de ceilalti sapte, opt jucatori tineri la fel de talentati ca Rotariu pe care ii are in curte. Si a gresit pentru ca nu le-a oferit si acestora sustinerea totala pe care i-a oferit-o lui Rotariu. Din acest punct de vedere, va asigur ca vom regla lucrurile.

"Rotariu este ca un copil rasfatat care ajuns adolescent a intrat intr-un anturaj prost. Rotariu este ca un copil care a cazut in tentatia de a musca din fructul otravit oferit de sarpe. Bine, a fost si influentat sa faca acest lucru. Si cum l-a muscat, lumea lui linistita si frumoasa a fost intoarsa pe dos.", a declarat Ionut Negoita pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies