Liga 1

RISC maxim la Rapid: poate fi depunctata daca nu ii plateste o suma IMENSA lui Moldovan! Cati bani cere fostul antrenor:

Rapid inca are probleme cu banii, iar in campionat jocul nu arata prea bine. Intre timp, Viorel Moldovan cere banii restanti si poate pune clubul intr-o situatie foarte grea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 14:39
Data actualizarii: Duminica 21 Septembrie 2014, 15:01

Moldovan a stat la Rapid timp de noua luni, intre septembrie 2013 si iunie 2014, perioada in care Rapid a jucat in Liga II. El a condus echipa spre promovare, astfel ca si datorita lui 'Moldo-gol' giulestenii sunt acum in prima Liga.

RESTANTELE

In tot acest timp cat a fost antrenor la Rapid, Moldovan nu a fost platit 'la zi'. Din contra, au fost si momente in care, din cauza situatiei financiare de cosmar a clubului, Moldovan a venit si cu bani de acasa, pentru a-si motiva jucatorii.

Digi anunta ca fostul antrenor, in prezent pe banca selectionatei U21 a Romaniei, cere 70.000 de euro de la Rapid: restantele salariale si banii pe care i-a scos din buzunar pentru jucatori.

Ionel Ganea a venit dupa Moldovan, insa nu a reusit un parcurs stralucit in campionat: doar 8 puncte din primele 8 etape. Conducerea s-a schimbat, iar patron a devenit Valerii Moraru, despre care jucatorii spun ca nu a adus bani la Rapid; astfel, situatia ramane incordata, mai ales in plan financiar.

RISCURILE

Comisia de Solutionare a Litigiilor de la FRF a primit solicitarea lui Moldovan in ce priveste banii pe care ii are de luat de la Rapid. Cum patronatul, dupa cum anunta sursa citata, nu are de gand sa plateasca aceasta suma fostului antrenor, Rapid risca mai multe decizii sportive.

Amenzile si depunctarile repetate sunt cele mai negre situatii care pot ingropa Rapidul, club aflat acum la limita supravietuirii din cauza lipsurilor in materie de finante.

Daca fostul antrenor mergea la Tribunal, scenariul putea fi si mai rau pentru giulesteni: o decizie contrara clubului aflat deja in insolventa, putea face Rapidul sa intre in faliment, din cauza incapacitatii de a-si plati datoriile, inclusiv cea in cazul lui Viorel Moldovan.

Modifică setările cookies