RISC imens pentru Dinamo: poate rata iesirea din insolventa pe 31 mai! ADIO si cupe europene peste 2 ani, in cazul cel mai rau!

RISC imens pentru Dinamo: poate rata iesirea din insolventa pe 31 mai! ADIO si cupe europene peste 2 ani, in cazul cel mai rau!

Dinamo risca sa nu iasa din insolventa pe 31 mai, asa cum era programat.

Mediafax anunta ca societatea care administreaza FC Dinamo ar putea sa nu iasa din insolventa pana la 31 mai 2015, in urma contestatiei formulate de ANAF in cadrul procedurii de reorganizare, care se afla pe rol la Curtea de Apel, dar care nu are inca un termen de judecata stabilit.

Mai intai, cererea depusa de administratorul judiciar al lui Dinamo privind iesirea din insolventa a fost respinsa ca neintemeiata de Tribunalul Bucuresti, pe 1 aprilie.

Administratorul judiciar Catalin Dascal a spus pentru Mediafax ca Tribunalul Bucuresti se va pronunta aupra incheierii procedurii dupa solutionarea apelului facut de ANAF.

"Planul de reorganizare a fost respectat. Miercuri e un termen de procedura si sunt chemati toti creditorii. Mi-e greu sa cred ca miercuri vom face o noua cerere de iesire din insolventa. Acum e vorba de recursul finantelor. Asta asteptam, nu altceva, apelul finantelor (n.r. - la hotararea de confirmare a planului de reorganizare).

Apelul lor trebuie sa se judece la Curtea de Apel. Maine, in principal, nu se va intampla nimic sub aspectul procedurii. Se va acorda probabil un termen pentru solutionarea apelului de la Curtea de Apel. Nu avem insa un termen la Curtea de Apel. Instanta se va pronunta asupra inchiderii procedurii dupa solutionarea acestui apel. E o chestiune procedurala. La acest moment se asteapta aceste lucruri. Nu este o chestine ca nu s-a indeplinit planul sau ca nu s-a respectat".

Intrebat daca inchiderea procedurii de insolventa se va face pana la termenul de 31 mai, ca Dinamo sa poata fi eligibila pentru participarea in editia 2016-2017 a cupelor europene, Dascal a spus:

"Sa speram ca nu va depasi acest termen. Nu pot sa ma pronunt la acest moment, sa vedem ce se va intampla. Nu este caderea mea sa ma prount".

Directorul Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat ca o echipa poate participa in editia 2016-2017 a cupelor europene daca iese din insolventa pana la 31 mai 2015.

Clubul condus de Ionut Negoita a acoperit in totalitate datoriile istorice la inceputul lunii martie, cu doua luni mai devreme decat prevedea planul de reorganizare aprobat de catre instanta, pentru a putea participa in sezonul 2016-2017 in cupele europene. In acest sens, la termenul din 25 martie, SC FC Dinamo 1948 SA a solicitat inchiderea procedurii de insolventa si reinsertia societatii in circuitul economic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies