Prima si ULTIMA coregrafie cu role de hartie! LPF INTERZICE spectacolul sud-american in Liga 1! Anunt de ultima ora

Prima si ULTIMA coregrafie cu role de hartie! LPF INTERZICE spectacolul sud-american in Liga 1! Anunt de ultima ora

Sefilor LPF le-a placut atmosfera de la Dinamo - Steaua. Nu suficient de mult incat sa mai accepte o repetare a momentului si la un alt derby. :)

Liga a dat azi un comunicat in care isi explica decizia de a interzice rolele de hartie dupa show-ul dinamovistilor de la Clasicul Romaniei.

'Am luat hotararea ca pe viitor sa interzicem accespul pe stadioanele Ligii 1 cu role de hartie, care, din pacate, pot reprezenta un urias pericol in cazul in care ar fi aprinse de o petarda, bricheta, sau, din grav, daca ar fi impregnate cu substante inflamabile. Siguranta spectatorilor e prioritatea numarul 1 a LPF si a celorlalte institutii ale statului implicate in organizarea jocului, iar punerea ei in pericol ne mahneste. Asa cum ne-a ingrijorat si faptul ca un numar, totusi, mic, de suporteri au continuat sa arunce cu role de hartie in ciuda anunturilor repetate ale crainicului, aducand meciul aproape de o alta intrerupere dictata de brigada de arbitri", scrie LPF in comunicatul psotat pe pagina oficiala de internet.

Liga isi incheie mesajul prin a remarca implicarea dinamovistilor in spectacolul de la derby: "Salutam implicarea fanilor, dar trebuie sa precizam ca au depasit coordonate de timp si spatiu anuntate in prealabil".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies