Revolutie la Petrolul! Fanii vor sa ia echipa din mainile lui Capra, dupa ce clubul a intrat in insolventa

Revolutie la Petrolul! Fanii vor sa ia echipa din mainile lui Capra, dupa ce clubul a intrat in insolventa

10.000 de suporteri ai Petrolului sunt asteptati peste doua saptamani la un miting de protest fata de actuala conducere a clubului.

Suporterii Petrolului nu sunt de acord cu intrarea clubului in insolventa. Acestia cred ca datoria de la care au plecat problemele este prea mica pentru o astfel de masura. Stiridesport scrie ca Petrolul are o datorie de 2.8 milioane de euro, dintre care 2.6 milioane de lei reprezinta suma datorata catre stat.

Astfel, fanii de pe Ilie Oana vor acum sa ia echipa din mainile lui Capra, care tocmai a aflat ca el si fratele acestuia vor ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Prahova le-a respins cererea de eliberare. Pentru ca nu mai exista o cale de impacare intre grupul ultras si conducere, acestia vor participa peste doua saptamani la un miting, pentru care au obtinut aprobare, la care sunt asteptati 10.000 de oameni, printre care si jucatori importanti din istoria clubului.

Petrolul Ploiesti este in acest moment al saselea club din Liga I care a intrat in insolventa, dupa Dinamo, Rapid, Otelul Galati, CFR Cluj si Universitatea Cluj. Asta inseamna ca niciuna dintre aceste echipe nu va putea participa sezonul viitor in Cupele Europene.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies