Superliga

Revolta inaintea Supercupei! Un jucator arunca in aer vestiarul: "Nu mai vrea sa se prezinte la echipa, spune numai tampenii"

Presedintele clubului a anuntat ce jucator nu vrea sa se prezinte la echipa. Meciul e vineri seara, de la 21:00, live pe ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 18:32
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 18:40

Dinu Gheorghe a dezvaluit la Dolcesport ca Yoda refuza sa se mai prezinte la echipa.

Daca intreg lotul Astrei este in pregatire pentru meciul de vineri seara, cu Steaua, in Supercupa Romaniei, Yoda inca nu s-a alaturat lotului si nici nu are de gand sa revina la echipa prea curand.

Dinu "Vama" a declarat ca acesta nu va fi mai mult ca sigur pe teren, alaturi de Iorga, Papp si Yazalde, care s-au despartit de Astra in aceasta vara. Mai mult, Astra a reusit un singur transfer, aducandu-l pe Oros.

"Avem putini jucatori, am reusit sa facem un singur transfer, pe Oros. Asteptam sa finalizam tratativele cu alti jucatori. Sunt jucatori buni, iar ei se aduc mai greu. Vor mai veni trei, patru oameni pentru completarea lotului.

Iorga era imprumutat de la Otelul, nu era jucatorul nostru. Aveam optiune de transfer difinitiv si nu am activat-o. Au plecat Iorga, Papp, Yazalde, iar Yoda refuza sa se prezinte la echipa motivand numai tampenii. Daca nu se prezinta, va avea soarta lui Tembo. Matel s-a antrenat, are un program de pregatire seperat. Budescu e capitanul echipei, va juca vineri", a spus Dinu Gheorghe pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies