Revine Cristi Borcea la Dinamo? "Am vorbit cu el si mi-a spus asta." Pariul nebun care poate salva clubul din Stefan cel Mare: "Pun jos 500.000 de euro"

Vladimir Cohn a vorbit in direct la Ora Exacta in Sport despre situatia clubului Dinamo.

Dumitru Dragomir a spus recent ca la Dinamo se pregateste un nou proiect in care va fi implicat si Cristi Borcea. Fostul actionar al celor de la Dinamo, Vladimir Cohn, a dezvaluit in direct la PRO X ca a avut o disctuie recenta cu Borcea si a spus ca pleaca si ca vrea sa isi vada de sanatate.

"Nu cunosc subiectul. Daca vrea sau nu vrea sa vina e treaba lui. Am vorbit cu Cristi Borcea si mi-a spus ca pleaca si ca vrea sa isi vada de sanatate. Nu am vorbit de Dinamo niciun moment", a spus Cohn.

Fostul actionar si-a exprimat parerea despre proiectul "socios" pe care vor sa il puna in aplicare fanii dinamovistilor si a venit si cu un pariu nebun. Acesta va scoate 500.000 de euro din buzunar daca suporterii vor face un lucru:

"Daca Dinamo are intr-adevar atatia suporteri in tara, eu personal pun jos 500.000 de euro daca Dinamo strange de la suporteri 4 milioane. Atunci proiectul <socios> devine foarte serios. Dar pana atunci vorbim de acest proiect cum vorbim de rachete spatiale. Vrem doar asa pe prietenie, nu se poate astazi, s-a terminat", a mai spus Cohn.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT